Over ons

Over ons: GVN Security is geboren in december 2015. Door onze connecties en werkwijze is GVN Security direct vanaf dag 1 winstgevend geworden. 13 Jaar ervaring in de beveiliging en veel geleerd hoe het niet moet. Bij veel bedrijven was de kwaliteit ver te zoeken. Slapend personeel, Beveiligers die paar uur eerder weggingen of de beveiligers die in gewone kleding aan het werk waren. Als de diensten maar gevuld waren!

Kwaliteit weer in de beveiliging vak terug brengen, Hoe doen wij dat?

  • Het klinkt op zich wel heel simpel, wij werken met gemotiveerd personeel die willen werken.
  • Wij luisteren naar klanten en personeel.
  • Wij zijn regelmatig te vinden op de werkvloer.
  • Geen geschikte personeel voor deze opdracht zeggen we gerust nee.

Eigenaar Nick Ouwens

Troste eigenaar van GVN Security, elke dag weer met plezier naar het werk.

Begonnen op mijn 18e in de beveiliging als mobiel surveillant.

Rondjes rijden alleen was niet mijn passie en ging veder in de beveiliging als; Horeca portier, Evenementen Beveiliger, Object beveiliger, Nachtbus begeleiding, Gastheer, Bouwplaats bewaking, Winkelsurveillance, Geld- waardetransport, Filmset bewaking, Nachtbewaking, Opvangcentrum voor verslaafde Eigenlijk wel alles gedaan in de beveiliging.

Door mijn ervaringen en fouten veel kunnen leren hoe je het beste met situaties om kan gaan en deze kan ik overbrengen in mijn organisatie.

GVN Security werkt buurtgericht. Dat betekent dat jouw beveiliger zo veel mogelijk uit jouw eigen plaats of regio komt. In principe krijg je altijd één vaste beveiliger op jouw locatie. Dat voelt vertrouwd en dichtbij. Het hoofdkantoor en de beveiliger werken nauw samen om jou bedrijf de beste start te geven. Een ontspannen, veilige en gezonde werksfeer op uw werkvloer. Ons werkgebied:

Ons werkgebied:

GVN Security werkt buurtgericht. Dat betekent dat jouw beveiliger zo veel mogelijk uit jouw eigen plaats of regio komt. In principe krijg je altijd één vaste beveiliger op jouw locatie. Dat voelt vertrouwd en dichtbij.

Het hoofdkantoor en de beveiliger werken nauw samen om jou bedrijf de beste start te geven. Een ontspannen, veilige en gezonde werksfeer op uw werkvloer. Ons werkgebied:

Staat jou plaats/ Dorp er niet bij?

Staat jou plaats/ Dorp er niet bij? wij kijken graag naar de mogelijkheden. U kunt zich altijd aanmelden voor een gratis offertje.