Over ons

Over ons: GVN Security is geboren op 01 december 2015. Door onze connecties en werkwijze is GVN Security direct vanaf dag 1 een succes geworden. 13 Jaar ervaring in de beveiliging en veel geleerd hoe het niet moest. Nadat bij veel bedrijven de kwaliteit ver te zoeken was. Bijvoorbeeld Slapend personeel, Beveiligers die paar uur eerder wegging of niet met werkkleding aan het werk waren. Zolang de diensten maar gevuld was! Ik dacht, dat kan anders!

De Kwaliteit weer in de Beveiliging brengen

Overal waar je tegenwoordig bent staat wel een beveiliger. Alleen 5 van de 10 mist de passie voor het vak. Lekker handjes in de zakken leunend tegen de muur of de hele dag zitten op de telefoon. In deze kostbare tijd kon er service verleend worden. Controles op noodroutes, Brandblussers controleren, Bezoekers of gasten helpen. Er zijn  altijd verbeterpunten in de beveiliging. Daarom denkt ons Beveiligingspersoneel graag mee. Wij zorgen dat onze beveiligers anders gaan denken. De kwaliteit weer terug in het vak brengen. Daarom werken wij altijd met gemotiveerd personeel. Wij luisteren naar ons eigen personeel maar ook naar de klant. Daardoor kunnen wij een goede balans vinden en het werk verbeteren. Ook de Eigenaar is vaak op de werkvloer te vinden.

Eigenaar Nick Ouwens

De trotse eigenaar van GVN Security. Elke dag is het weer een feest om te werken. Begonnen op mijn 18e als mobiel surveillant in Den Helder. Omdat ik leergierig was wou ik mijn ervaring uitbreiden en ging ik werken in Amsterdam. 7 jaar lang bestonden mijn werkzaamheden uit;

  • O&O (geld- waardetransport)
  • Filmset bewaking
  • Nacht bewaking
  • Opvangcentrum voor verslaafde

Nadat ik genoeg ervaring had opgedaan. Ging ik weer werken als mobiel surveillant aan huis. Ik kreeg de verantwoordelijkheid met een collega om de hele surveillance zelfstandig te leiden. Hierbij moet u aan denken aan 72 uur en 96 uursdiensten een hele verantwoordelijkheid. Klanten ter word staan, Alarm opvolging, Storingen oplossen, het alarmsysteem telefonisch uitleggen, Brand opvolging, Brandsluitrondes en panden/ benzinepompen openen. Dat was een leuke ervaring. Nadat ik een betere aanbod kreeg ben ik van bedrijf verwisseld. De zelfde werkzaamheden maar dan in groepsverband met iets minder uren. Dit had ik 3 jaar volgehouden en toen kon ik kiezen voor een Vast contract of voor mij zelf beginnen.Toen ben ik in december 2015 voor mij zelf begonnen.

De uitgevoerde Opdrachten met GVN Security

Wij blijven niet stilzitten en mochten al heel veel leuke opdrachten uitvoeren. Hier een kleine selectie van ons uitgevoerde diensten:

Fris party

GVN Security mag al 3 jaar terugkomen voor een Fris party. De doelgroep is 12 tot 18. Onze taken zijn drank weigeren, Ruzies oplossen en vooral een gezellige sfeer creëren.

GVN Security mag samenwerken met 1 van de laatst overgebleven Bedrijfsbeveiliging. Onze werkzaamheden zijn: Zorgen voor veiligheid van het distributie centrum, op afstand alarmsystemen inschakelen, Lekkages en storingen melden, Receptiediensten, Ehbo werkzaamheden en brandsluitrondes lopen.

Overheidsinstantie

Voor een groot overheidsinstantie mochten wij de toegangscontroles doen. Bezoekerspassen uitdelen na identificatie. Assisteren van hun eigen beveiliging. Met het opstarten van een nieuwe locatie zorgde wij voor de gehele beveiliging van het object. Bouwvakkers inschrijven, sleutelregistratie, aanspreekpunt en sluitrondes maken.

Filmset bewaking

Wij mochten samen met een beveiligingsbedrijf een Hollywood filmset en een bedrijfshal voor de stuntmannen bewaken. Onze werkzaamheden waren: zorgen dat de media op afstand bleef, De regisseur makkelijk het terrein op kon rijden en dat de fans niet op het terrein kwamen.

Haventerrein

Op een Haven terrein worden wij regelmatig benaderd om de registratie van het personeel bij te houden. Ook moeten wij rondes lopen voor beschadigingen.

Er word een gebouw geplaatst daar moet op toegezien worden. Veiligheid gaat voor alles. Houden de werklui zich aan de regels; roken ze niet binnen, dragen ze een helm, zijn ze aangesnoerd als ze op hoogtes werken en staat het dak beveiliging goed. Ook handelen wij de BHV werkzaamheden uit.

Wij zorgde voor een rustig park na 23:00 uur. wij boden extra service aan. Denk aan overhandigen van Keycard aan de late boekers, Campinggeld ophalen, De vragen van gasten beantwoorden, laken pakketten brengen naar de bungalows, TV of CV storingen verhelpen, Muizenvallen brengen, Deuren openen en nog veel meer.

Kickboks gala

Al 3 jaar op rij mogen wij GVN Security de beveiliging doen van een Kickboksgala met ons college beveiligingsbedrijf . Ons doel was een rustig Evenement en dat is zeker gelukt.

Windmolen bewaking is in deze tijd echt nodig. De koperdieven stelen zelfs de koper uit de werkende windmolens. De bouw van een windmolen is daarom diefstal gevoelig. Maar we werken ook aan de veiligheid. Een veilige werkplaats. Wij zijn in bezit van een VCA en BHV Daardoor kunnen wij goed de huisregels naleven.

Evenementen bewaking

Wij zijn op meer evenementen te vinden. Van braderie tot een festival. Van leiding geven van 30 man bij een collega bedrijf op een groot festival tot een evenement draaien met zijn 2en.

GVN Security werkt buurtgericht. Dat betekent dat jouw beveiliger zo veel mogelijk uit jouw eigen plaats of regio komt. In principe krijg je altijd één vaste beveiliger op jouw locatie. Dat voelt vertrouwd en dichtbij. Het hoofdkantoor en de beveiliger werken nauw samen om jou bedrijf de beste start te geven. Een ontspannen, veilige en gezonde werksfeer op uw werkvloer. Ons werkgebied:

Ons werkgebied:

GVN Security werkt buurtgericht. Dat betekent dat jouw beveiliger zo veel mogelijk uit jouw eigen plaats of regio komt. In principe krijg je altijd één vaste beveiliger op jouw locatie. Dat voelt vertrouwd en dichtbij.

Het hoofdkantoor en de beveiliger werken nauw samen om jou bedrijf de beste start te geven. Een ontspannen, veilige en gezonde werksfeer op uw werkvloer. Ons werkgebied:

Staat jou plaats/ Dorp er niet bij?

Staat jou plaats/ Dorp er niet bij? wij kijken graag naar de mogelijkheden. U kunt zich altijd aanmelden voor een gratis offertje.