GVN Security

Over Ons

GVN Security is onstaan op 01 december 2015.
Door onze connecties en werkwijze zijn wij direct vanaf dag 1 een succes geworden.
GVN Security heeft al veel leuke opdrachten mogen uitvoeren bijvoorbeeld: het bewaken van een Hollywood set, Assisteren van overheidsinstanties en bedrijfsbeveiliging. In 2019 zijn wij ons gaan specialiseren als Mobiele Surveillance.
Ons doel is extra service en kwaliteit bieden!

Kwaliteit en Service

Doordat wij een jong Mobiele surveillance bedrijf zijn, moeten en willen wij ons graag bewijzen. We maken weer een klant koning!

Directeur en eigenaar van GVN Security; Nick Ouwens heeft wel 7 jaar werkervaring opgedaan als mobiel surveillant bij 3 verschillende mobiele surveillance bedrijven en ziet precies wat het beste werkt, daarnaast gaat GVN Security graag met de tijd mee.

Wij houden graag van feedback ontvangen zodat wij onze service alleen maar kunnen verbeteren.

Nick Ouwens den helder schagen mobiel surveillance beveiliging

De meeste mensen uit Den Helder kennen mij al als beveiliger.
Sinds 2015 de trotse eigenaar van GVN Security. Elke dag is het weer een feest om te werken. Begonnen op mijn 18e als mobiel surveillant in Den Helder. Omdat ik van me zelf leergierig ben, wou ik mijn ervaring uitbreiden en ging ik werken in Amsterdam.
7 jaar lang bestonden mijn werkzaamheden uit; Nachtbus begeleiding, Fietsportier, Object beveiliger, Evenementen,  Horeca portier, Gastheer, Bouwplaats bewaking, winkelsurveillance, O&O (geld- waarde transport) en Filmset bewaking.
Omdat ik meer interesse kreeg in mobiele surveillance ben ik in 2012 terug gekomen als Mobiel surveillant in Den Helder. Na een jaar ben ik overgestapt naar een ander surveillance bedrijf in Opmeer. Na het aanbieden van een vast contract nam ik het risico en begon ik voor mijzelf.

Nick Ouwens

Eigenaar

Wij zijn 24 / 7 Bereikbaar op 0223 - 861 081