sluiten & openen

Sluiten & openen

Wij bieden ondersteuning bij zowel het openen als sluiten van uw pand. Onze mobiele surveillance verzorgt onder andere begeleiding bij het afsluiten, waarbij wij uw medewerkers bijstaan aan het einde van de werkdag en direct ingrijpen in geval van noodsituaties of agressie. Dit stelt uw personeel in staat om het gebouw of object zorgeloos af te sluiten. Gedurende de openingsronde zorgen wij voor het ontgrendelen van de gespecificeerde deuren en maken we uw pand klaar voor gebruik, zodat uw team direct efficiënt aan het werk kan gaan.

✓ Bescherming van medewerkers
✓ Ondersteuning bieden vaan het personeel
✓ Reduceert het risico op beroving
GVN Security

uw partner in veiligheid en gemoedrust.

Sluiten & Openen?

Bent u geïnteresseerd in verdere informatie over onze organisatie, hoe wij te werk gaan, of de diensten die wij aanbieden met betrekking tot het openen en sluiten van uw zakelijke pand? Wij nodigen u uit om geheel vrijblijvend contact met ons op te nemen. Het is ons een genoegen u verder te assisteren.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

× WhatsApp