Collectieve Beveiliging
Surveillance voor Uw Bedrijf

Collectieve Beveiliging

Collectieve beveiliging is een effectieve oplossing voor bedrijven op een bedrijventerrein, winkeliers in een winkelcentrum en bewoners in een wijk. Door gezamenlijk een beveiligingsdienst in te schakelen en de kosten te delen, wordt de kans op criminaliteit aanzienlijk verminderd, soms wel met 90%.
Alarmopvolging Schagen GVN Security

Waarom Collectieve Beveiliging?

Het gezamenlijk delen van de kosten maakt een mobiele surveillant betaalbaar en efficiënter inzetbaar. Vooral tijdens avond-, nacht- en weekenduren is er vaak weinig toezicht op bedrijventerreinen, wat de kans op inbraak vergroot. Collectieve beveiliging vergroot de surveillancemogelijkheden, waardoor de reactietijd verbetert. Onze surveillanten reageren snel op alarmmeldingen en minimaliseren zo de kans op schade bij inbraak of ramkraak.

Hoe Werkt Een Collectief beveiliging?

Onze diensten omvatten onregelmatige surveillancerondes, snelle alarmopvolging en het melden van beveiligingsproblemen. Hoe meer deelnemers, hoe regelmatiger de controles worden uitgevoerd en hoe lager de individuele kosten zijn.”

Uw Veiligheid, Onze Prioriteit

Onze surveillanten zijn preventief aanwezig op het terrein of bewaken de camerabeelden vanuit de alarmcentrale.
Bij een incident reageren ze direct, wat zorgt voor een snelle en adequate respons. Tijdens collectieve tijden bieden we gratis assistentiealarmopvolging, waarbij we bij een alarm van uw locatie naar uw pand gaan en daar wachten op een sleutelhouder.

Hoe Kunnen We U Helpen?

Of u nu extra maatregelen wilt zoals cameratoezicht, brand-en sluitrondes of uw behoefte aan beveiliging verschilt per deelnemer, wij staan klaar om u te helpen. We streven naar maximale transparantie met duidelijke rapportage en registratie van onze activiteiten. Neem vandaag nog contact met ons op om de beveiligingsbehoeften van uw bedrijf of wijk te bespreken en samen een plan op maat te maken voor collectieve beveiliging.
× WhatsApp