Meldkamer

Meldkamer

De meldkamer staat 24/7 paraat om te reageren op verdachte situaties. Bij een alarmsignaal ontvangen professionele centralisten direct een melding, waarna ze de situatie beoordelen en indien nodig direct actie ondernemen om de schade te minimaliseren. Zo is uw beveiliging altijd gegarandeerd, zelfs wanneer u slaapt of op vakantie bent.

✓ Altijd persoonlijk contact
✓ Onmiddellijke juiste actie
✓ Nu tot wel 50% voordeliger
Camera beveiliging Meldkamer
Voor alle typen meldingen

De operators verwerken diverse soorten meldingen, waaronder alarmmeldingen zoals brandmeldingen, overval- en inbraakmeldingen, en ook storingen van het alarmsysteem krijgen direct aandacht in de meldkamer. Hierdoor kunt u met een gerust hart uw woning, kantoor of bedrijfspand achterlaten, wetende dat uw eigendommen goed beveiligd zijn. Dat biedt dagelijks gemoedsrust.

Altijd de juiste actie ondernemen

Onze centralisten staan dag en nacht persoonlijk voor u klaar bij calamiteiten en bieden de benodigde dienstverlening. Afhankelijk van de melding nemen ze contact op met de sleutelhouder, laten ze de mobiele surveillance een ronde maken of schakelen ze direct de politie of brandweer in. Door snel en adequaat te handelen, minimaliseren we eventuele schade.

Waarom kiezen voor een meldkamer?

Al vanaf € 180,00 Per jaar

Excl. BTW

Meer weten?

Wilt u meer informatie over onze meldkamer of wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van beveiliging? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan. We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u verder te helpen!

× WhatsApp