Meldkamer

De meldkamer is 24/7 klaar om te reageren op verdachte situaties. Gaat er een alarmsysteem af? Dan ontvangen professionele centralisten een seintje en kunnen ze de situatie beoordelen. Mocht het nodig zijn, dan ondernemen ze direct actie om de kans op schade te verkleinen. Uw beveiliging is dus altijd in goede handen. Ook als u slaapt of op vakantie bent.
Meldkamer

Voor alle soorten meldingen

De operators verwerken allerlei soorten meldingen. Denk aan alarmmeldingen als brandmeldingen of overal- en inbraakmeldingen. Maar ook bij storingen van het alarmsysteem komt de meldkamer in actie. Daarmee weet u zeker dat uw eigendommen goed beveiligd zijn en kunt u uw woning, kantoor of bedrijfspand met een gerust hart achterlaten. Iedere dag opnieuw.

Altijd de juiste actie

De centralisten van de meldkamer staan u dag en nacht persoonlijk te woord bij calamiteiten en bieden de dienstverlening die op dat moment nodig is. Afhankelijk van de melding nemen ze contact op met de sleutelhouder, laten ze de mobiele surveillance een ronde maken of schakelen ze meteen de politie of brandweer in. Door meteen goed te handelen beperken we eventuele schade tot een minimum. Wel zo prettig.

Waarom Meldkamer?

Al vanaf € 180,00 Per jaar

Excl. BTW

Meer weten over de meldkamer?

Wilt u meer weten over de meldkamer of wat we voor u op het gebied van beveiliging kunnen betekenen? Neem vrijblijvend even contact met ons op of vraag direct een offerte aan. We vertellen u er graag meer over!