Alarmopvolging

alarmopvolging

Indien er een alarm wordt geactiveerd, is het cruciaal dat er onverwijld een deskundige ter plaatse is om de situatie te beoordelen en, indien noodzakelijk, passende maatregelen te treffen. Dit geldt ook buiten reguliere werkuren, inclusief nachten en weekenden. U en uw medewerkers zijn mogelijk niet altijd in staat om te reageren of wellicht onzeker over de juiste aanpak. Daarom adviseren wij om de opvolging van alarmmeldingen toe te vertrouwen aan onze gekwalificeerde beveiligingsprofessionals. Ons team staat garant voor een snelle en adequate afhandeling van alle soorten meldingen, dag en nacht, zeven dagen per week.

✓ Snelle aanrijtijd
✓ Schade beperking
✓ Ook bij technische problemen

Werkwijze

Alarm wordt geactiveerd

onze collega vetrekt

controle

rapportage

Versnelde interventie

Veel ondernemingen zijn uitgerust met gevelcamera’s, maar doorgaans worden de opgenomen beelden pas geraadpleegd na een incident. Bij GVN Security hanteren we een proactieve benadering; terwijl onze beveiligers onderweg zijn, worden de camerabeelden reeds geanalyseerd. Deze strategie stelt ons in staat de situatie vroegtijdig te beoordelen en zodoende sneller te reageren. Dit draagt niet alleen bij aan een hogere kans op het onderscheppen van de daders, maar helpt ook de schade aanzienlijk te beperken.

Eveneens bij technische verstoringen

Er kunnen momenten zijn waarop een storing het inschakelen van uw systeem verhindert, of waarbij een storing onterecht een alarm activeert. Dit kan met name in de nachtelijke uren als hinderlijk worden ervaren, gezien monteurs dan doorgaans minder goed bereikbaar zijn. Door het combineren van een onderhoudscontract met onze alarmopvolgingsservice, staan wij klaar om ook deze uitdagingen voor u aan te pakken. Ons team van beveiligers en technici neemt de verantwoordelijkheid voor het oplossen van de storing, zodat u ongestoord kunt blijven rusten.

Waarom alarm opvolging

Nachtrust

Surveillant

Preventieve werking

ALARM CODES

veiligheid

storingen


Al v.a €198,- per jaar.

Wilt u meer inzicht in onze alarmopvolgingsservice?

Heeft u interesse in de opties voor alarmopvolging en de beveiliging van uw eigendom, of wenst u meer inzicht in onze aanpak? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvend gesprek, of vraag direct een offerte aan. We informeren u met plezier over de mogelijkheden.

× WhatsApp