Alarmopvolging

Gaat er een alarm af? Dan moet er snel iemand ter plaatse zijn om de situatie in te schatten en actie te ondernemen als dat nodig is. Ook ‘s nachts en in het weekend. Maar u en uw medewerkers zijn niet altijd beschikbaar of weten niet goed hoe ze moeten handelen. Laat de alarmopvolging daarom over aan onze professionele beveiligers. Wij handelen alle meldingen snel en correct af. 7 dagen per week, 24 uur per dag.
Alarmopvolging Schagen GVN Security

Zo werkt alarmopvolging

 • Alarmsysteem gaat af

  Het alarmsysteem gaat af en de meldkamer ontvangt de melding.

 • Beveiliger gaat rijden

  Bij een melding van de meldkamer rijden onze mobiele surveillanten direct naar uw pand. Door ‘s avonds en ‘s nachts al rondes te rijden zijn we altijd snel op locatie.

 • Controle

  Daar controleren we wat de alarmmelding heeft veroorzaakt en schakelen indien nodig de politie in.

 • Rapportage

  Na afloop schakelen we het alarmsysteem weer in en stellen we een rapport voor u op. Zo weet u altijd waar u aan toe bent.

Nachtbewaking vandalisme

Sneller in actie

Veel bedrijven hebben camera’s aan de gevel hangen. Echter, vaak worden de beelden pas na een inbraak bekeken. Met alarmopvolging van GVN Security worden de beelden gecheckt terwijl de beveiligers al onderweg zijn. Op die manier kunnen we de situatie eerder inschatten en kunnen we sneller actie ondernemen. Zo verhogen we de pakkans en beperken we de schade tot een minimum.

Ook bij storingen

Soms kunt u door een storing het systeem niet inschakelen. Of het alarm gaat door zo’n storing juist af. Dat is vervelend. Vooral ‘s nachts. Monteurs zijn dan namelijk vaak niet beschikbaar. Met zowel een onderhoudscontract als alarmopvolging lossen we ook die problemen graag voor u op. Onze beveiligers en monteurs verhelpen de storing zelf. Kunt u gewoon rustig blijven liggen.

Meer weten over Alarmopvolging?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor de alarmopvolging en beveiliging van uw pand? Of wilt u meer weten over onze werkwijze?
Neem vrijblijvend even contact met ons op of vraag direct een offerte aan. We vertellen u er graag meer over!