Alarmopvolging

Onze hoofdtaak is alarmopvolging, omdat wij direct gaan rijden na melding van de meldkamer en zodoende kunnen wij snel op locatie aanwezig zijn.
Zolang de melding niet bij de meldkamer is afgemeld komen wij!
Worden er meerdere meldingen gemaakt in verdachte tijden dan schakelen wij direct de politie in om de schade te verlagen.

Hoe gaat de mobielsurveillant van GVN Security te werk?

1. De surveillant krijgt een melding van de meldkamer.

2. De surveillant gaat direct naar het pand.

3. Maakt een buitenronde kijkend naar schade of verdachte situaties.

4. Zijn deze er niet? Gaat de surveillant naar binnen.

5. Schakelt het systeem uit en gaat naar de oorzaak van de melding.

6. De surveillant zoekt naar de oorzaak en maakt er foto’s van.

7. De surveillant verhelpt de oorzaak en legt uit met een foto wat hij heeft gedaan.

8. U krijgt direct een melding op papier en deze wordt ook doorgestuurd naar de contactpersoon via de mail.
Hierdoor is iedereen direct op de hoogte.

Alarm opvolging Extra service​

Naast mobiele surveillance voeren wij ook beveiligingswerkzaamheden uit

Alarmopvolging via de mail

Direct een mail:

De contactpersoon krijgt direct een mail na het verhelpen van de melding, zodat u direct op de hoogte bent en actie kunt ondernemen.
Alarmopvolging spinnen

Valse meldingen door stof of spinnen

De meeste valse meldingen komen door stof of spinnen die voor de melder zitten. Bij een valse melding zoeken wij altijd naar de oorzaak en proberen wij deze te verhelpen. Onze auto’s zijn voorzien van een plumeau en een insectenvanger. Wij maken de melder schoon zonder sabotagemelding, platte spinnen of stof op de muur. Door deze handeling zal de valse melding tijdelijk verholpen zijn.

De schoonmakers​

De schoonmakers zorgen regelmatig per ongeluk voor valse meldingen.
9 van de 10 keer komt dit door het verkeerd intoetsen van de code.
Spanning en het niet weten wat de vervolgstappen zijn zorgt voor paniek.
GVN Security maakt graag een duidelijke instructie voor de schoonmakers die per ongeluk een valse melding veroorzaken.
Wat te doen bij het afgaan van het alarmsysteem?
Hierdoor zal in de toekomst fouten en onzekerheden over het alarmsysteem verholpen worden.

Foto's

Van onze bevindingen maken wij graag gebruik van foto’s zodat u er ook een beeld bij hebt. De foto’s kunnen ook gebruikt voor de verzekeringsmaatschappij Denk hierbij aan diefstal of vernielingen. Zijn de foto’s verstuurd naar de contactpersoon, dan zullen de foto’s per direct worden verwijderd uit ons systeem.
Alarmopvolging foto's schade

De mobiele surveillanten gaat direct rijden nadat de beveiliger wordt gebeld door de meldkamer.
Als de beveiliger ter plaatse is maakt hij eerst een buitenronde, er wordt gecontroleerd op inbraaksporen. Zijn er geen inbraaksporen dan zal de beveiliger naar binnen gaan, er wordt gezocht naar de oorzaak van de melding en dit zal de beveiliger oplossen. Daarnaast bieden wij extra service.

Wie sluit het bedrijfspand af? Wordt er een ronde gemaakt door uw bedrijfspand lettend op brandgevaarlijke situaties of ramen, deuren of hekken die afgesloten zijn Onze beveiligers nemen deze verantwoordelijkheid graag van u over en weten waar ze op moeten letten.

Is uw bedrijf gevestigd op een industrieterrein in Schagen?, dan kunt u kiezen voor collectieve beveiliging. De diensten bestaan uit: 2 maal dagelijks een controle ronde rondom uw pand en inbraak gevaarlijke situaties wordt meteen voor u opgelost. Bij constatering van open raam, deur of hek sluiten wij deze kosteloos, hiervan ontvangt u een rapportage via de mail.

Dit is inclusief gratis alarmopvolging abonnement.

Door regelmatig controle rondes te laten rijden, maken wij het heel moeilijk voor dieven of vandalisten. Niet alleen door het preventief aanwezig te zijn verkleinen wij de kansen op schade, GVN Security zorgt ook dat preventief de ramen, deuren of hekken gesloten zijn. Hierdoor zal een dief of vandalist eerder voor een ander bedrijf kiezen.
Voor het openen van uw pand kunt u kiezen voor een surveillant. Geen gedoe meer met het alarmsysteem en wachtende personeelsleden die niet in bezit zijn van een sleutel. Ook kan het personeel direct in een veilige omgeving hun werk uitvoeren.
Uw personeel rustig en op een veilige manier hun benzinepomp/kledingwinkel helpen af te sluiten. Omdat onze surveillance auto aanwezig is, heeft dit al een preventieve invloed op overvallers. Wij houden graag voor u alles in de gaten wat er precies allemaal buiten gebeurt. Zo kunnen wij bij verdachte situaties van tevoren uitzoeken en direct handelen.

Witte paal 304c
1742 LD Schagen

T: +31(0)223 861 081
E: info@gvnsecurity.nl

Mail contact

info @ gvnsecurity.nl

Offerte

Wilt u graag weten wat wij precies voor u kunnen betekenen op het gebied van beveiliging? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken.

Vergunning

K.v.k. 64755215
Ministerie van Justitie ND 4712