BEVEILIGING

Mobiele surveillance

Mobiele surveillance is een cruciale beveiligingsdienst waarbij gekwalificeerde beveiligers patrouilleren of reageren op alarmmeldingen vanuit een centrale meldkamer. Door de zichtbare aanwezigheid van deze professionals wordt de veiligheid op locatie aanzienlijk versterkt, wat bijdraagt aan het verminderen van het risico op schade door bijvoorbeeld inbraken of vandalisme. Deze proactieve benadering van beveiliging helpt niet alleen bij het minimaliseren van potentiële schade, maar zorgt er ook voor dat zowel u als uw medewerkers zich te allen tijde beschermd en veilig voelen.

✓ Voor openen en sluiten
✓ Alles onder controle
✓ Direct actie bij calamiteiten
gvnsecurity
Beveiliging gvn security alarmopvolging

brand- en sluitronde

Onze mobiele surveillancedienst biedt de toegevoegde service van een brand- en sluitronde, een essentiële procedure aan het eind van de werkdag, vlak voordat uw bedrijf wordt afgesloten. Tijdens deze controle richten onze deskundige surveillanten zich op het zorgvuldig inspecteren van uw pand. Ze verifiëren of alle toegangspunten, zoals deuren en ramen, goed beveiligd zijn, controleren of alle klimaatregelingssystemen, waaronder airconditioning, uitgeschakeld zijn, en beoordelen de omgeving op mogelijke brandrisico’s. Indien er problemen worden geconstateerd, worden deze onmiddellijk aangepakt. Deze nauwgezette service garandeert dat u elke dag met een gerust hart uw werkplek kunt verlaten, wetende dat de veiligheid en integriteit van uw bedrijf in deskundige handen is.

✓ Het voorkomen van brandrisico’s
✓ Realiseren van besparingen op de energiekosten
✓ Vermindert het risico op inbraak

Controle rondes

Onze ervaren surveillanten zetten zich in voor het uitvoeren van regelmatige inspectierondes. Hierbij hanteren zij zowel vaste als flexibele schema’s om uiteenlopende zaken te controleren, waaronder eventuele beschadigingen en mogelijke criminele handelingen. Deze dienstverlening is niet exclusief voor bedrijven; ook particuliere woningen worden door ons team zorgvuldig in de gaten gehouden. Gedurende deze controles wordt er specifiek gelet op zaken zoals overlast, de aanwezigheid van verdachte voertuigen of personen, en andere potentieel problematische situaties. Mocht er een situatie ontstaan die onmiddellijke aandacht vereist, dan staat ons team klaar om direct actie te ondernemen.

Controle ronde gvnsecurity beveiliging
Mobiele surveillance

Sluiten & openen

Onze dienstverlening strekt zich eveneens uit tot ondersteuning bij het openen en sluiten van uw pand. In het kader hiervan biedt onze mobiele surveillancedienst sluitbegeleiding aan. Hierbij staan we uw medewerkers bij het einde van de werkdag terzijde, zodat zij in alle veiligheid en kalmte het gebouw of object kunnen afsluiten. We zijn tevens paraat om in te grijpen bij eventuele noodgevallen of confrontaties met agressie. Bij de start van een nieuwe dag faciliteren onze medewerkers de openingsronde, waarbij de vooraf aangewezen deuren worden ontgrendeld en we ervoor zorgen dat uw pand volledig gebruiksklaar is. Dit stelt uw personeel in staat om onmiddellijk en ongehinderd aan de dagelijkse werkzaamheden te beginnen.

✓ Het minimaliseren van risico’s
✓ Meer zekerheid en gemodsrust voor het personeel.

× WhatsApp