Mobiele surveillance GVN Security

Mobiele surveillance

Van preventie tot surveillance en opvolging: GVN Security is hét jonge en gemotiveerde allround beveiligingsbedrijf voor Schagen, Den Helder en omgeving. Onze doelstelling is het voorkomen van inbraken en alarmmeldingen met hulp van professionele medewerkers die adviseren, signaleren, opvolgen en rapporteren.

Waarom GVN Security?

Ervaren opgeleide beveiligers
Mobiel surveillant snel ter plaatse
Gespecialiseerd in alarmopvolging
Rapportage direct in de mail
Wij geven preventieve beveiliging advies
Goede samenwerking met installatie bedrijven

Surveillance Diensten

Beveiliging GVN Security Alarmopvolging

Alarmopvolging

Gaat het alarm van uw (bedrijfs-) pand af? Gaat u zelf naar de melding of geeft u de verantwoordelijkheid liever aan een professional? Door snel te handelen zal de schade beperkt blijven. Zijn er geen braaksporen of verdachte personen aanwezig, dan gaat de surveillant op zoek naar de oorzaak van de alarmmelding. Geen risico, geen slapeloze nacht en zorgeloos op vakantie kunnen.

Brand- en sluitronde

Voor een groot bedrijfspand of een verzamelgebouw is een brand- en sluitronde een must. Wie is als laatste aanwezig in uw bedrijfspand? Wie controleert of het pand goed is afgesloten? De beveiliger houdt het op safe en zorgt voor een goed afgesloten pand.
Beveiliging GVN Security

Controle ronde

Heeft u last van diefstallen, vernielingen of onbevoegden op uw terrein? Door preventieve controle rondes uit te voeren zal de kans op diefstal/vernielingen aanzienlijk kleiner worden. Risico’s sluiten wij graag uit, daarom zullen wij altijd ramen, deuren of hekken sluiten voor u.

Openingsronde​

Voor het openen van uw pand kunt u kiezen voor een surveillant. Geen gedoe meer met het alarmsysteem of wachtende personeelsleden die niet in het bezit zijn van een sleutel. Ook kan het personeel direct in een veilige omgeving hun werk uitvoeren.

Vakantiebeveiliging​

Gaat u op vakantie, wie zorgt er dan voor uw woning? De vakantiebeveiliger zal extra rondes om uw woning rijden/ lopen. Ook kunnen wij uw gordijnen sluiten, kranten op tafel leggen of uw planten water geven. Ook kan er gezorgd worden voor een tijdelijk alarmsysteem, zodat uw woning 24 uur beveiligd zal worden.

Sluitbegeleiding

Uw personeel helpen rustig en op een veilige manier hun benzinepomp, kledingwinkel e.d. af te sluiten. Omdat onze surveillance auto aanwezig is, heeft dit al een preventieve invloed op overvallers. Wij houden graag voor u alles in de gaten wat er precies allemaal buiten gebeurt. Zo zullen verdachte situaties van tevoren worden gezien en kan er direct gehandeld worden, indien nodig.
Dit gebeurt door een goede samenwerking tussen verschillende installatiebedrijven. Wij willen u altijd de beste service en kwaliteit aanbieden. Heeft u vragen of wilt u een offerte opvragen, dan kunnen wij u altijd koppelen met de juiste installateur.

Meer weten over Mobiele surveillance

Neem contact met ons op via dit
formulier of bel 0223 861081

    Neem contact met ons op via dit
    formulier of bel 0223 861081