Beveiliging

Mobiele surveillance

Mobiele surveillance is een beveiligingsdienst waarbij professionele beveiligers een ronde lopen of reageren op alarmmeldingen van de meldkamer. De zichtbare aanwezigheid van beveiligingspersoneel helpt bij het handhaven van de veiligheid en minimaliseert het risico op vernielingen, inbraken of vernielingen. Zo beperkt u schade tot een minimum en voelen u en uw medewerkers zich altijd veilig.
GVN-Security-Mobiele-surveillance-beveiliging-brand-en-sluitronde-beveiligingsbedrijf-Den-Helder-Schagen=wieringerwerf

Brand- en sluitronde

Onze mobiele surveillance loopt graag een brand- en sluitronde voor u. Dit is de laatste ronde die gelopen wordt voordat uw bedrijf afgesloten wordt. Onze surveillanten controleren onder andere of alle deuren en ramen gesloten zijn, of de airco’s zijn uitgeschakeld en of er sprake is van een brandgevaarlijke situatie. Eventuele problemen worden direct verholpen. Zo kunt u iedere dag weer met een gerust hart naar huis.

Controlerondes

Onze surveillanten voeren ook controlerondes uit. Op zowel vaste tijdstippen als variabele momenten controleren we bijvoorbeeld op beschadigingen of criminele activiteiten. Dat doen we niet alleen voor bedrijven, maar ook bij families. We rijden dan regelmatig langs uw woning om te controleren op overlast, verdachte voertuigen of personen en andere problemen. Als het nodig blijkt, komen we direct in actie.
Controle ronde gvnsecurity beveiliging
Mobiele surveillance

Sluiten & openen

We helpen u ook graag met sluiten en openen. Zo verzorgt onze mobiele surveillance bijvoorbeeld sluitbegeleiding waarbij we uw personeel aan het eind van de dag bijstaan en ingrijpen bij calamiteiten of agressiviteit. Op die manier kan uw personeel in alle rust het gebouw of object afsluiten. Tijdens de openingsronde openen we de aangegeven deuren weer en zorgen we dat uw pand gebruiksklaar is, zodat uw personeel meteen aan de slag kan.