Beveiliging in Wieringerwerf

Beveiligingsbedrijf GVN Security verzorgt de beveiliging in Wieringerwerf. Met diverse soorten systemen en professionele surveillanten beperken wij het risico op vandalisme, brand of diefstal en zorgen we voor een veilig gevoel. Ook ‘s nachts en in het weekend. Neem nu vrijblijvend contact op en ontdek uw mogelijkheden.

Beveiliging gvn security alarmopvolging

Alles onder één dak

We nemen desgewenst de gehele beveiliging voor u uit handen.

Als gecertificeerd beveiligingsbedrijf installeren wij alarmsystemen van alle klassen. Onze technische beveiligingsspecialist komt graag langs in Wieringerwerf om u te adviseren over de beste oplossing. Altijd een kwalitatief en gebruiksvriendelijk systeem dat eenvoudig bediend kan worden door zowel uw personeel als een eventueel schoonmaakbedrijf. Dat beperkt valse meldingen tot een minimum.

We installeren graag een passend alarmsysteem voor u. Onze technische specialist kijkt in welke beveiligingsklasse uw woning valt en voorziet u aan de hand van de Verbeterde Risicoklasseindeling (VRKI) van het juiste alarmsysteem. Eventueel met VEB certificaat waardoor u vaak korting kunt krijgen op de premies voor de woonverzekering!
Met onze camera beveiliging zorgen we voor beveiliging op maat. We passen het systeem helemaal aan op uw bedrijfspand of object. Op die manier zorgen we voor effectieve beveiliging met preventieve werking en kunnen we extra snel actie ondernemen als dat nodig is. Bovendien kunnen onze slimme beveiligingscamera’s valse meldingen zoveel mogelijk beperken. Dat scheelt weer in de kosten.
Desgewenst breiden we uw alarmsysteem uit met slimme beveiligingscamera’s. Hiermee houdt u toezicht op belangrijke plekken. Denk aan ingangen, de garage en de tuin. Dat ontmoedigt inbrekers en levert bewijsmateriaal bij eventuele verzekeringsclaims. Haast een must voor uw beveiliging dus!
Video afspelen over Beveiligingscamera mobiel
Camera beveiliging Meldkamer

Meldkamer

Meldingen van het alarmsysteem gaan direct door naar de meldkamer. Professionele centralisten zitten daar altijd klaar om te reageren op verdachte omstandigheden. We beoordelen de situatie en ondernemen meteen actie als dat nodig is. Op die manier beperken we het risico op schade tot een minimum. Met de meldkamer is uw beveiliging dus altijd in goede handen.
Brandmeldinstallatie GVN Security

Brandmeld installatie

Een brandmeldsysteem is belangrijk voor de veiligheid binnen uw bedrijf. Vaak zelfs verplicht. Door brand en rookontwikkeling in een vroeg stadium te signaleren, kunnen medewerkers op tijd het pand verlaten en voorkomt u schade aan uw eigendommen. Daarom installeren wij graag de juiste brandmeldinstallatie voor uw situatie. Desgewenst compleet met beheer en onderhoud.
Werkzaamheden onderhoud GVN Security

Onderhoud

Periodiek onderhoud is belangrijk. Vaak zelfs verplicht. Daarom checken we graag regelmatig voor u of het beveiligingsplan nog klopt, of het systeem up to date is en of de meldingen nog goed doorkomen. Ook eventuele storingen kunnen we ter plekke verhelpen. Met deze service weet u zeker dat uw woning/ bedrijf altijd goed beveiligd is. Zonder dat u er zelf nog omkijken naar heeft.

Altijd snel ter plaatse

Beveiliging in Wieringerwerf is niet compleet zonder alarmopvolging. Bij een melding wordt de situatie daarom meteen ingeschat. Op basis daarvan wordt er actie ondernomen. Onze professionele beveiligers lopen een ronde om de situatie nader te bekijken en schakelen direct de politie of brandweer in als het nodig is. Zo beperken we de schade tot een minimum.

Onze mobiele surveillance staat dag en nacht voor u paraat. We rijden continu rond zodat er altijd een professionele beveiliger in de buurt is. Bij calamiteiten bekijken we onderweg ook alvast de beelden. Op die manier weten we bij aankomst wat we moeten doen en zijn we extra snel ter plaatse. Ongeacht of u zich in bedrijventerrein Robbenplaat, Bedrijventerrein De Stek of Wieringerwerf Centrum bevindt.

Beveiliging

Over GVN Security

GVN Security is een professioneel en erkend beveiligingsbedrijf uit Noord-Holland. Met ruim 20 jaar ervaring, diverse certificeringen én een team van vakkundige installateurs en beveiligers bieden wij complete beveiliging in Wieringerwerf en omgeving. Alles wat u nodig heeft om uw medewerkers en eigendommen te beschermen onder één dak. Dat werkt wel zo prettig … en efficiënt.

Ook beveiliging in Wieringerwerf?

Wilt u meer weten over ons, onze werkwijze of over onze mogelijkheden voor beveiliging in Wieringerwerf? Neem dan vrijblijvend even contact met ons op. We helpen u graag verder!