brandmeldinstallatie

Brandmeld
installatie

Brand kan zich verrassend snel en eenvoudig voordoen, waardoor een brandmeldinstallatie een cruciale rol speelt in de veiligheid binnen uw onderneming. Vaak is de aanwezigheid ervan zelfs wettelijk verplicht, met bijbehorende regelgeving waaraan voldaan moet worden. GVN Security is gespecialiseerd in het installeren van nauwkeurig afgestemde brandmeld- en ontruimingsinstallaties, compleet met een Programma van Eisen (PvE) en de nodige certificaten, om zo te voldoen aan alle vereisten en uw veiligheid te waarborgen.

✓ Vakkundige installatie.
✓ Onderhoud conform de geldende standaarden.
✓ Optionele toewijzing van een deskundige beheerder.

De Optimale Brandmeldinstallatie

Voor een vroege detectie van brand en het minimaliseren van schade, is het essentieel dat de brandmeldinstallatie specifiek is aangepast aan de unieke eigenschappen van uw gebouw. Daarom bieden wij vier verschillende systemen aan, elk ontworpen om aan de specifieke vereisten van uw pand te voldoen:


– Ontruimingssysteem: Een centrale voor brandmeldingen uitgerust met signaleringsapparatuur en handbediende meldpunten.

– Conventioneel systeem: Een brandmeldsysteem dat werkt met zonespecifieke indicaties.

– Adresseerbaar systeem: Een brandmeldsysteem waarbij de exacte locatie van de geactiveerde detector in de meldkamer zichtbaar is.

– Adresseerbaar systeem met sprinklers: Een geavanceerd brandmeldsysteem dat niet alleen de specifieke locatie van een geactiveerde detector weergeeft, maar ook onderscheid maakt tussen storingsmeldingen en alarmen.

Altijd nauwkeurig voorbereid

Zowel de overheid als verzekeringsmaatschappijen verwachten dat uw brandmeldsysteem voldoet aan de wettelijke vereisten, en ook de brandweer heeft specifieke voorschriften voor de gebruikstoestemming van bedrijfspanden. Daarom zorgen onze technici ervoor dat uw systeem optimaal functioneert, in lijn met de onderhoudsnorm voor brandmeldinstallaties (NEN 2654, deel 1). Regelmatig onderhoud, in combinatie met een deskundige installatie, minimaliseert tevens het risico op ongewenste alarmen. Op deze wijze garanderen wij continu een brandveilige omgeving.

Inclusief toezicht door een beheerder

Om de brandveiligheid van uw bedrijf te waarborgen, zijn er maandelijks meerdere beheertaken die uitgevoerd dienen te worden aan uw brandmeldinstallatie. Onze monteurs staan klaar om u een gedetailleerde instructie voor de bediening te geven of, indien gewenst, kunnen zij deze taken volledig van u overnemen. Hierdoor bent u verzekerd van professioneel beheer en blijft uw systeem altijd in overeenstemming met de wettelijke normen, zelfs in het geval van wisselingen binnen uw personeel.

GVN Security

uw partner in veiligheid en gemoedrust.

Meer weten?

Heeft u interesse in meer informatie over de optimale brandmeldinstallatie voor uw gebouw, of overweegt u het beheer uit te besteden? 

Voel u vrij om contact met ons op te nemen of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Wij voorzien u graag van alle benodigde details.

× WhatsApp