Brandmeldinstallatie

Brand ontstaat vaak makkelijker en sneller dan u denkt. Een brandmeldinstallatie is daarom belangrijk voor de veiligheid in uw bedrijf. Bovendien is het vaak zelfs verplicht. Vandaar dat het systeem ook aan allerlei wettelijke eisen moet voldoen. GVN Security legt daarom graag de juiste brandmeld- en ontruimingsinstallaties voor u aan. Inclusief Programma van Eisen (PVE) en eventuele certificering.
Brandmeldinstallatie GVN Security

De juiste brandmeldinstallatie

Om een brand snel te signaleren en zoveel mogelijk schade te voorkomen, moet brandmeldinstallatie afgestemd worden op de omstandigheden van uw pand. We maken daarom onderscheid in 4 systemen:

Altijd goed geregeld

De overheid en verzekeringsmaatschappijen gaan ervan uit dat uw brandmeldsysteem aan alle wettelijke eisen voldoet. En ook de brandweer stelt eisen aan de gebruiksvergunning van een bedrijfspand. Onze monteurs houden uw systeem daarom in goede conditie volgens de norm voor onderhoud van brandmeldinstallaties (NEN 2654, deel 1). Samen met een correcte installatie voorkomt periodiek onderhoud bovendien onnodige meldingen. Zo zorgen we altijd voor een brandveilige omgeving.

Inclusief beheerder

Om uw bedrijf brandveilig te houden, moet de beheerder van de brandmeldinstallatie iedere maand meerdere taken uitvoeren aan het systeem. Onze monteurs geven u graag een bedieningsinstructie of nemen deze taken helemaal voor u over. Daarmee wordt het beheer uitgevoerd door specialisten en weet u zeker dat u altijd aan alle wettelijke eisen voldoet. Ook bij eventuele personeelswisselingen.
Brandmeldinstallatie

Meer weten over brandmeldinstallatie?

Wilt u meer weten over de juiste brandmeldinstallatie voor uw pand of over het uitbesteden van het beheer? Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan. We vertellen u er graag meer over.