Winkelsurveillance

Winkelsurveillance is niet weg te denken in de grote steden. Bijna elk Bouwmarkt, Modewinkel of Supermarkt is wel een Winkelsurveillance te vinden. De kleine steden en dorpjes beginnen er ook aan.

Winkelsurveillance Veiligheid Winkelpersoneel
Winkelsurveillance Veiligheid Winkelpersoneel

Veiligheid Winkelpersoneel

De hoofdtaak van een winkelsurveillance is eigenlijk niet de diefstal tegen houden. Maar zorgen voor de veiligheid van het personeel. Iedereen verdient een veilige werkplek en daar dragen wij graag aan mee. Vervelende hangjongeren, Dakloze en agressieve klanten zet onze surveillant graag naar buiten.

Winkelsurveillance Minder Diefstal
Winkelsurveillance Minder Diefstal

Minder diefstal

Door de Aanwezigheid van de winkelsurveillance word de diefstal al minder. De kans om gepakt te worden is al groter maar toch zijn er doorzetters. Onze beveiligers letten goed op afwijkend gedrag of hoe winkelend publiek reageert als ze de winkelsurveillance zien.

Winkelsurveillance Klant is Koning
Winkelsurveillance Klant is Koning

Klant is Koning

Bijna iedereen heeft het wel eens mee gemaakt. De winkelsurveillant die de hele winkel achter je aan loopt. Dat zijn de meest vervelende momenten voor de klanten. Gezien worden als een crimineel. Onze surveillanten behandeld alle bezoekers als klant totdat er een strafblaarfeit word gepleegd.

De Winkelsurveillanten

Vriendelijk

De eerste indruk van uw winkel is het belangrijkste. De klant komt binnen en ziet direct een vriendelijke  Winkel Surveillant die direct mevrouw/ meneer gedag zegt. De klant heeft direct een warm gevoel bij deze winkel en komt graag naar binnen.

Verzorgt

Al uw winkel personeel moet er goed verzorgt uit zien. Dat vinden wij ook van onze winkelsurveillanten. Ons personeel loopt er netjes bij in 3 delig pak, net haar, verzorgt gezicht en gepoetste schoenen. Heeft u een eigen kleding merk? Dan is het mogelijk dat de beveiligers in overleg in uw kleding loopt.

Behulpzaam

Alles draait om service en uw winkel natuurlijk ook. Een vrouw met rollator of kinderwagen wilt graag hulp met het openen van de deur. Wij doen dat zonder problemen. Komt een klant niet bij een jas omdat deze te hoogt hangt. Wij helpen de klanten om de jas te pakken. Moet de jas weer terug gehangen worden? Wij hangen de Jas netjes terug. Kleine dingen waar de klant gelukkig van word.

Openen en sluiten van de winkel

Winkel openen door de Winkelsurveillance

U kunt er voor kiezen om uw winkel te openen door de Winkelsurveillant. Het openen en sluiten van de winkel is de hoogste kans dat uw winkel word overvallen. Wat doet de Winkel surveillant met het openen? Bij aankomst controleert de winkelsurveillant op verdachte situatie of schade aan de buitenzijde van het pand. Geen verdachte situaties of schade? De Surveillant maakt binnen nog een ronde om te kijken voor achtergebleven insluipers. Ziet alles in uw winkel er goed uit. Dan pas laat de winkelsurveillance het winkelpersoneel naar binnen.

Winkel Sluiten door de
Winkelsurveillance

Bij het sluiten van uw pand draait de Winkel surveillant de buitendeuren op slot. De surveillant loopt binnen een ronde om te kijken of het winkelend publiek of insluipers echt allemaal weg zijn. Daarna wacht de surveillant bij de voordeur om de risico’s van buiten te analyseren. Is al het personeel klaar gaat de Winkelsurveillance als eerste naar buiten om de omgeving te controleren. Is alles goed dan wacht de winkelsurveillant totdat de winkel gesloten is en het winkelpersoneel richting huis gaan. Iedereen weg dan pas gaat de winkel surveillant naar huis.