Winkelcentrumbeveiliging

Menselijke en technologische beveiliging gecombineerd

Bij GVN Beveiliging begrijpen we de cruciale rol die veiligheid speelt in uw winkelcentrum. Daarom bieden wij hoogwaardige beveiligingsoplossingen die specifiek zijn ontworpen om uw winkelcentrum te beschermen tegen diverse dreigingen en incidenten.
Winkelcentrum beveiliging

Technische Beveiliging

Toegangscontrole

Beheer de toegang tot uw winkelcentrum met ons geavanceerde toegangscontrolesysteem. Met opties zoals kaartlezers, biometrische scanners en beveiligde deuren kunt u de toegang tot bepaalde gebieden beperken en uw winkelcentrum veilig houden voor personeel en bezoekers.

Camera beveiliging

Onze hoogwaardige CCTV-systemen bieden een uitgebreid overzicht van uw winkelcentrum, zowel binnen als buiten. Met scherpe beeldkwaliteit en geavanceerde functies zoals bewegingsdetectie en op afstand bekijken, kunt u verdachte activiteiten detecteren en vastleggen voor toekomstige referentie.

Manbeveiliging

Openingsronde

Elke dag loopt een beveiliger een ronde door het winkelcentrum, waarbij hij de ingangen opent en eventuele schade inspecteert voordat het winkelcentrum opengaat. Dit waarborgt een veilige start van de dag

Sluitronde

Na sluitingstijd begeleidt de beveiliger bezoekers, hangjongeren en daklozen naar buiten, sluit alle buitendeuren af en zorgt ervoor dat het winkelcentrum goed is afgesloten.

Dagelijkse Manbeveiliging

Onze beveiligers surveilleren door het winkelcentrum om ervoor te zorgen dat klanten zich veilig voelen tijdens het winkelen. Ze staan klaar om winkels te assisteren bij mogelijke diefstallen en om overlastgevende personen buiten te houden.

Collectieve beveiligingsdiensten

Wist u dat GVN Beveiliging aantrekkelijke kortingen kan bieden wanneer meerdere winkels klant worden? Door samen te werken met meerdere winkels kunnen we grote kortingen aanbieden op diverse diensten, waaronder:

Onderhoud aan alarmsystemen

Door meerdere jaarlijkse onderhoudsbeurten op één dag uit te voeren, minimaliseren we reistijd en kosten, wat resulteert in aanzienlijke kortingen voor de winkels in het winkelcentrum.

Collectieve beveiliger

Hebben meerdere winkels last van diefstal, maar durven ze niet in te grijpen bij ontdekking? Of wordt u regelmatig geïntimideerd? Een beveiliger kost per uur best wat geld. Hoe meer winkels meedoen, hoe goedkoper de beveiliging wordt. De beveiliger zal rondes lopen; als er iemand op de knop drukt, komt de beveiliger naar de betreffende winkel.

Alarmopvolging en meldkamer

Met onze professionele alarmopvolgingsservice en 24/7 meldkamermonitoring zorgen we ervoor dat elke melding snel en adequaat wordt afgehandeld. Als meerdere winkels klant worden, kunnen we aantrekkelijke kortingen bieden op deze diensten.

Waarom GVN Security?

Ervaring: Met jarenlange ervaring in zowel technische als manbeveiliging zijn wij experts in het beschermen van winkelcentra tegen verschillende veiligheidsrisico’s.

Maatwerk: We begrijpen dat elk winkelcentrum unieke beveiligingsbehoeften heeft. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die zijn afgestemd op uw specifieke vereisten en budget.

Betrouwbaarheid: Onze betrouwbare en proactieve aanpak van beveiliging zorgt ervoor dat uw winkelcentrum te allen tijde veilig is, zodat u zich kunt concentreren op uw bedrijf.

Neem vandaag nog contact met ons op

Bescherm uw winkelcentrum met de professionele beveiligingsdiensten van GVN Beveiliging. Neem vandaag nog contact met ons op voor een gratis beveiligingsbeoordeling en ontdek hoe wij u kunnen helpen uw winkelcentrum veilig en beveiligd te houden.
× WhatsApp