Uw Partner in elektronische Horecabeveiliging

Als eigenaar van een horecazaak begrijpt u hoe belangrijk het is om een veilige omgeving te bieden voor uw gasten en personeel. Bij GVN Beveiliging begrijpen we de unieke uitdagingen waarmee horecabedrijven worden geconfronteerd als het gaat om het handhaven van de veiligheid en het voorkomen van incidenten. Daarom bieden wij complete beveiligingsoplossingen op maat, speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van uw horecazaak.
Alarmsysteem

Onze uitgebreide diensten omvatten een breed scala aan beveiligingsmaatregelen, waaronder:

Inbraakinstallatie

Bescherm uw horecazaak buiten openingstijden met ons geavanceerde inbraakalarmsysteem. Onze systemen worden zorgvuldig geconfigureerd om onmiddellijk te reageren op inbraakpogingen en ongeautoriseerde toegang.

CCTV Bewaking

Wij installeren hoogwaardige bewakingscamera's die uw hele horecagelegenheid bestrijken, zowel binnen als buiten. Met real-time monitoring kunt u verdachte activiteiten detecteren en de veiligheid van uw gasten en personeel waarborgen.

Paniekknoppen en stille alarmen

Voor noodsituaties bieden wij noodknoppen en stille alarmen die discreet hulp oproepen in geval van een bedreigende situatie.

24/7 Monitoring

Onze meldkamer staat 24/7 paraat om uw horecazaak te bewaken. Met snelle respons en professionele alarmopvolging kunt u met een gerust hart uw bedrijf verlaten, wetende dat het veilig is.

Profiteer van onze betaalbare tarieven

Meldkamerdiensten vanaf € 17,95 per maand

We bieden betaalbare meldkamerdiensten die uw eigendommen 24/7 bewaken. Met onze deskundige centralisten aan de lijn kunt u erop vertrouwen dat elke alarmmelding nauwkeurig wordt beoordeeld en snel wordt behandeld, zelfs midden in de nacht.

Alarmopvolging vanaf € 16,50 per maand

Liever geen risico nemen als het alarm afgaat? Onze surveillanten staan paraat om snel te reageren op elke melding, dag en nacht. Met hun professionele aanpak zorgen ze voor een snelle en nauwkeurige afhandeling van elke situatie, waardoor uw gemoedsrust wordt gewaarborgd.

Neem vandaag nog contact met ons op

Bij GVN Beveiliging streven we ernaar om onze klanten gemoedsrust te bieden door middel van hoogwaardige beveiligingsoplossingen en professionele service. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij uw horecazaak kunnen beschermen tegen beveiligingsrisico’s en incidenten.

Bescherm uw gasten, personeel en investering met GVN Beveiliging – Uw betrouwbare partner in horecabeveiliging.
× WhatsApp