Uw Partner in Autobedrijf Beveiliging

Als eigenaar van een autobedrijf begrijpt u hoe belangrijk het is om uw waardevolle inventaris en faciliteiten te beschermen. Bij GVN Beveiliging begrijpen we de unieke uitdagingen waarmee autobedrijven worden geconfronteerd als het gaat om het waarborgen van de veiligheid van hun voorraad auto’s en bedrijfsruimten. Daarom bieden wij complete beveiligingsoplossingen op maat, specifiek ontworpen om te voldoen aan de behoeften van uw autobedrijf.
Alarmsysteem

Onze uitgebreide diensten omvatten een breed scala aan beveiligingsmaatregelen, waaronder:

Inbraakinstallatie

Bescherm uw autobedrijf buiten openingstijden met ons geavanceerde inbraakalarmsysteem. Onze systemen worden zorgvuldig geïnstalleerd en geconfigureerd om onmiddellijk te reageren op inbraakpogingen en ongeautoriseerde toegang.

CCTV Bewaking

Wij installeren hoogwaardige bewakingscamera's die uw hele autobedrijf bestrijken, zowel binnen als buiten. Met real-time monitoring kunt u verdachte activiteiten detecteren en potentiële diefstal voorkomen.

Mistgenerator

Probeert de inbreker binnen te komen? Binnen 4 seconden (200m3) staat uw juwelier vol met rook. Wat je niet kan zien, kan je ook niet stelen.

24/7 Monitoring

Onze meldkamer staat 24/7 paraat om uw autobedrijf te bewaken. Met snelle respons en professionele alarmopvolging kunt u met een gerust hart uw bedrijf verlaten, wetende dat het veilig is.

Profiteer van onze betaalbare tarieven

Meldkamerdiensten vanaf € 17,95 per maand

We bieden betaalbare meldkamerdiensten die uw eigendommen 24/7 bewaken. Met onze deskundige centralisten aan de lijn kunt u erop vertrouwen dat elke alarmmelding nauwkeurig wordt beoordeeld en snel wordt behandeld, zelfs midden in de nacht.

Alarmopvolging vanaf € 16,50 per maand

Liever geen risico nemen als het alarm afgaat? Onze surveillanten staan paraat om snel te reageren op elke melding, dag en nacht. Met hun professionele aanpak zorgen ze voor een snelle en nauwkeurige afhandeling van elke situatie, waardoor uw gemoedsrust wordt gewaarborgd.

Neem vandaag nog contact met ons op

Bij GVN Beveiliging streven we ernaar om onze klanten gemoedsrust te bieden door middel van hoogwaardige beveiligingsoplossingen en professionele service. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij uw autobedrijf kunnen beschermen tegen beveiligingsrisico’s en diefstal.

Bescherm uw investering met GVN Beveiliging – Uw betrouwbare partner in autobedrijf beveiliging.
× WhatsApp