Helaas is uitvaartbeveiliging steeds vaker nodig in deze tijd.
De ouderwetse inbreker heeft plaatsgemaakt voor de respectloze inbreker die de rouwadvertenties doorspit in kranten of op de sociale media.
Niet rekening houdend met uw verdriet, op zoek naar de juiste adressen om een inbraak te kunnen plegen.
De inbreker weet precies welke familieleden afwezig zijn tijdens de uitvaart en zullen hier gebruik van maken.
Helaas is uitvaartbeveiliging steeds vaker nodig in deze tijd. De ouderwetse inbreker heeft plaatsgemaakt voor de respectloze inbreker die de rouwadvertenties doorspit in kranten of op de sociale media. Niet rekening houdend met uw verdriet, op zoek naar de juiste adressen om een inbraak te kunnen plegen. De inbreker weet precies welke familieleden afwezig zijn tijdens de uitvaart en zullen hier gebruik van maken.

Tijdens de uitvaart

Tijdens de uitvaart bent u liever niet bezig met de beveiliging van uw woning en dat snappen wij. De beveiliger zal op de afgesproken tijden aanwezig zijn en zal alleen buitenrondes om uw woning doen. Hierbij wordt er gelet op verdachte personen die zich rond uw woning ophouden.

Uitvaart beveiliging wordt steeds belangrijker

Helaas is de woning van de overledene ook niet veilig. Meestal na overlijden tot de uitvaart weet de inbreker dat hij ongestoord zijn gang kan gaan bij de woning. Door een tijdelijk alarmsysteem te plaatsen, zal het alarmsysteem direct afgaan bij betreden van de woning. De surveillant zal direct de woning controleren op aanwezigheid van ongenodigde gasten.

GVN Security

Meer weten over uitvaartbeveiliging?

Contact formulier

    Meer weten over uitvaartbeveiliging?

    Contact formulier