Sluitbegeleiding

Heeft u een tankstation, supermarkt, e.d., en voelen u en uw personeel zich niet altijd veilig bij het afsluiten? De beveiliger zorgt dat uw personeel op een rustige en veilige manier het object kan verlaten.

Wat is sluitbegeleiding?

Met sluitbegeleiding zal de beveiliger het personeel zo veilig als mogelijk begeleiden. Het personeel hoeft zich niet onveilig te voelen en kan zich volledig richten op het afsluiten van het object. Door de juiste samenwerking tussen het personeel en het beveiligingsbedrijf worden agressiviteit en kans op overvallen verkleind. De beveiliger zal ingrijpen bij calamiteiten of alarmeren bij een overval.

Wat is het doel van sluitbegeleiding?

De beveiliger zorgt dat het personeel op een veilige manier het pand kan verlaten. Tijdens sluitingstijd kunnen klanten gefrustreerd of agressief gedrag vertonen. De beveiliger zal de klanten tot bedaren brengen. Bij een overval zal de beveiliger altijd alarm slaan, waardoor de politie snel ter plaatste zal komen. Het personeel voelt zich veiliger en kan zich totaal richten op het afsluiten van het object.

Waarom GVN Security?

Ervaren opgeleide beveiligers
Mobiel surveillant snel ter plaatse
Gespecialiseerd in alarmopvolging
Rapportage direct in de mail
Wij geven preventieve beveiliging advies
Goede samenwerking met installatie bedrijven

Meer weten over Sluitbegeleiding

Neem contact met ons op via dit
formulier of bel 0223 861081

    Neem contact met ons op via dit
    formulier of bel 0223 861081