Receptie beveiliger

De receptie bevind zich in de meeste gevallen direct bij de ingang. Hierdoor wordt de beveiliging het centrale punt van uw bedrijf. De beveiliger houdt precies bij wie aanwezig en afwezig is binnen het bedrijf. Hij kan de agenda’s inzien van de personeelsleden en weet precies wanneer uw werknemer wel of niet gestoord mag worden.

Waarom een beveiliger bij de receptie?

Het ontvangen van bezoekers, inschrijven en doorgeleiden naar de werknemer waarmee de bezoeker een afspraak heeft, dit alles kan geregeld worden door een objectbeveiliger. Daarnaast kan er gezorgd worden voor extra service, denk aan: Koffie/thee aanbieden, bezoekers begeleiden naar de afspraak en jas aannemen

Een objectbeveiliger kan uw telefoonverkeer uit handen nemen. Doorverbinden, boodschappen aannemen of zelfs bezoekers afzeggen bij ziekte.

Bij een bedrijfsorganisatie kan het helaas weleens voorkomen dat er een bedrijfsongeval plaatsvindt, dan moet er een EHBO of BHV handeling worden verricht. Hierop kan een objectbeveiliger aangestuurd worden, omdat die zich op een centraal punt bevindt en zo snel actie kan ondernemen. De beveiligers van GVN Security zijn up-to-date BHV gecertificeerd.

Naast het openen en sluiten van het pand, zal de objectbeveiliger ook veiligheidsrondes uitvoeren. Hij/zij zal op de volgende punten letten:
• Vluchtroutes, of deze vrij zijn;
• Controle op brandblusserskeuring(registratie);
• Werkt al de noodverlichting?
• Zijn de EHBO koffers gevuld en verzegeld?
• Zijn er geen fietsen tegen de nooddeur geplaatst aan de buitenzijde?
• Tevens controleert de objectbeveiliger ook op brandgevaarlijke situaties en probeert incidenten te voorkomen.

Wat kost een receptie beveiliger?