Overname van alarmopvolging, meldkamer en onderhoud van uw alarmsysteem of camera’s?

Heeft u een alarmsysteem of camera’s? En maakt u gebruik van jaarlijks onderhoud, een meldkamer en alarmopvolging? Stap dan over naar GVN Security en profiteer nu van extra scherpe tarieven voor de beveiliging van uw woning of bedrijfspand!
Onderhoud alarmsysteem gvn security

Wat we voor u verzorgen

Jaarlijks onderhoud (vkri)

Onderhoud van alarmsystemen en beveiligingscamera’s is best belangrijk. Soms zelfs verplicht. Daarom controleren we jaarlijks of het beveiligingsplan nog klopt, of het systeem up to date is en of de meldingen nog goed doorkomen. En ook storingen worden in geval van nood direct verholpen door onze monteurs.

Alarmopvolging

Alarmopvolging

Gaat er een alarm af? Dan moet er snel iemand ter plaatse zijn om de situatie in te schatten en actie te ondernemen als dat nodig is. Ook ‘s nachts en in het weekend als u of uw medewerkers niet beschikbaar zijn. Daarom handelen onze professionele beveiligers alle meldingen snel en correct af. 7 dagen per week, 24 uur per dag.

Meldkamer

De meldkamer staat dag en nacht klaar om te reageren op verdachte situaties. Bij meldingen ontvangen professionele centralisten een seintje en beoordelen ze de situatie. Eventueel ondernemen ze direct actie om de kans op schade te verkleinen. Zo is uw beveiliging altijd in goede handen.

Overstappen?

Heeft u momenteel een contract voor onderhoud, meldkamer of alarmopvolging bij een andere beveiligingsorganisatie en wilt u graag overstappen? Dan kunt u direct overstappen naar GVN Security.