Overname

Bent u geïnteresseerd in het overnemen van alarmopvolging, het gebruik van onze meldkamer en het onderhoud van uw alarmsysteem of beveiligingscamera's?

Heeft u al een alarmsysteem of beveiligingscamera’s geïnstalleerd? Maakt u momenteel gebruik van jaarlijks onderhoud, een meldkamer en alarmopvolging? Dan is het tijd om over te stappen naar GVN Security! Profiteer nu van onze extra scherpe tarieven voor de beveiliging van uw woning of bedrijfspand!.

✓ 24/7 bereikbaarheid
✓ Installatie en beveiliging gecombineerd
✓ Snelle en doeltreffende alarmopvolging
✓ Compatibiliteit met 90% van de alarmsystemen
Onderhoud alarmsysteem gvn security

Jaarlijks onderhoud (vkri)

Het jaarlijks onderhoud van alarmsystemen en beveiligingscamera’s is van cruciaal belang, soms zelfs vereist. Daarom voeren onze monteurs jaarlijks controles uit om ervoor te zorgen dat uw beveiligingsplan nog steeds effectief is, dat het systeem up-to-date is en dat meldingen correct worden ontvangen. Bij storingen worden deze direct en adequaat verholpen door onze monteurs.

Jaarlijks onderhoud is cruciaal om de optimale werking van uw beveiligingssystemen te waarborgen.

Al vanaf € 130,00 Per jaar

Excl. BTW

Alarmopvolging

Bij een alarmmelding is het essentieel dat er snel iemand ter plaatse is om de situatie te beoordelen en indien nodig actie te ondernemen, zelfs buiten reguliere werktijden. Daarom zorgen onze professionele beveiligers ervoor dat alle meldingen snel en nauwkeurig worden afgehandeld, 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Waarom Alarmopvolging?

Al vanaf € 198,00 Per jaar

Excl. BTW en Excl. onkosten

Meldkamer

De meldkamer is 24/7 operationeel en reageert onmiddellijk op verdachte situaties. Zodra er meldingen binnenkomen, ontvangen professionele centralisten een waarschuwing en beoordelen ze de situatie. Indien nodig ondernemen ze direct actie om de kans op schade te minimaliseren. Uw beveiliging is dus te allen tijde in goede handen.

Waarom Meldkamer?

Al vanaf € 180,00 Per jaar

Excl. BTW
GVN Security

uw partner in veiligheid en gemoedrust.

Overstappen?

Indien u momenteel een contract heeft voor onderhoud, meldkamer of alarmopvolging bij een andere beveiligingsorganisatie en wenst over te stappen, kunt u direct overstappen naar GVN Security.

× WhatsApp