Vrijblijvende Offerte voor Jouw Alarmsysteem met VEB Certificaat

Offerte alarmsysteem

Bij GVN begrijpen we het belang van een alarmsysteem met een VEB (Vereniging Erkend Beveiligingsbedrijf) certificaat, dat garant staat voor betrouwbare beveiliging. Goedgekeurd door de verzekering. Daarom bieden we hoogwaardige alarmsystemen die zijn gecertificeerd door de VEB. Onze systemen voldoen aan de strenge normen en eisen van de VEB en bieden optimale bescherming voor jouw woning of bedrijf.

Waarom kiezen voor ons?

Advies op Maat:

Ons deskundige team staat klaar om jou te adviseren over het beste alarmsysteem voor jouw specifieke behoeften en situatie.

Installatie en Configuratie:

We verzorgen een professionele installatie en configuratie van het alarmsysteem, dat tevens is goedgekeurd door verzekeringsmaatschappijen.

Onderhoud en Service:

We bieden jaarlijks onderhoud en service om ervoor te zorgen dat jouw alarmsysteem altijd optimaal presteert en jouw veiligheid gewaarborgd blijft.

Overname van bestaande systemen

Heeft u al een alarmsysteem? Wij kunnen dit evalueren en indien nodig upgraden, zodat uw beveiliging altijd up-to-date blijft.

Welke risicoklassen beveiligingsklassen installeren wij?

Als bedrijf dat gespecialiseerd is in beveiligingssystemen, installeren wij beveiligingssystemen die voldoen aan verschillende risicoklassen of beveiligingsklassen. Deze klassen worden meestal bepaald aan de hand van de risico’s en veiligheidsbehoeften van een specifiek object, zoals een woning, bedrijfspand of industriële faciliteit. De risicoklassen kunnen variëren van laag risico (klasse 1) tot hoog risico (klasse 4 of hoger), afhankelijk van factoren zoals de waarde van de eigendommen, de locatie en het niveau van beveiliging dat vereist is.

Klasse 1

Dit omvat basisbeveiligingssystemen voor woningen of gebouwen met een laag risico op inbraak of diefstal.

Klasse 2

Geschikt voor woningen, kleine bedrijven of kantoren met een gemiddeld risico op inbraak.

Klasse 3

Deze klassen zijn geschikt voor commerciële panden, winkels of bedrijven met een verhoogd risico op inbraak of diefstal.

Klasse 4

Voor panden met een hoog risico op inbraak of diefstal, zoals juwelierszaken, banken of andere hoogwaardige faciliteiten.

onze beveiligingsdeskundige komt graag bij u langs om de juiste verzekeringsklasse te bepalen.

Vraag direct een offerte voor uw alarmsysteem aan!

  Gegevens:

  Adres:

  Aanvullende informatie

  Verzekeringseis:


  Optioneel:  Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van sleutel.

  × WhatsApp