Objectbewaking

Objectbewaking het word zegt het eigenlijk al, het bewaken van een object. Maar wat voor object? Bijvoorbeeld objectbewaking binnen moet je denken aan een Kantoren complex, Bedrijfsbeveiliging, Dokterspraktijk, Overheidsinstantie, TV studio. Maar Objectbewaking kan ook buiten zijn. Namelijk een Haventerrein, Bouwplaatsbewaking of een Vakantiepark.

De Objectbewaking van nu

Objectbewaking visitekaartje
Objectbewaking visitekaartje

Visitekaartje

De Object beveiligers zijn het Visite Kaartje van uw bedrijf. Vooral grote bedrijven zien het steeds vaker de nut van Objectbewaking in. De beveiligingspersoneel word namelijk de nieuwe receptionisten. Het gezicht van uw onderneming.

Objectbewaking Verzorgde beveiligers
Objectbewaking Verzorgde beveiligers

Verzorgde beveiligers

Beveiligers zijn de laatste jaren meer ontwikkeld het worden steeds meer een Gastheren. Daar hoort natuurlijk ook een verzorgd uiterlijk bij. De Objectbeveiliger draagt een 3 delig pak en gepoetste schoenen. Heeft u bijvoorbeeld een eigen huisstijl wij kunnen daar de beveiligers op  aanpassen naar uw wens.

Objectbewaking aanspreekpunt

Aanspreekpunt

Meestal bij grote bedrijven zit er een kloof tussen het kantoorpersoneel en het personeel op de werkvloer. De beveiligers zit precies tussen deze 2 groepen in en daardoor kan de objectbeveiliger van 2 groepen 1 geheel maken. De objectbewaking is laagdrempelig en neemt de boodschap graag aan. Hieruit volgt een betere werkverhouding in uw bedrijf.

Objectbewaking Receptie Dienst

Objectbewaking Telefoon opnemen
Objectbewaking Telefoon opnemen

Telefoon opnemen

De gastheren van GVN Security nemen graag de telefoon op. Heb je daar een ervaren receptioniste voor nodig? Bedrijven worden in de meeste gevallen gebeld en gevraagd om doorverbonden te worden naar de juiste afdeling. Deze taak kan bijvoorbeeld de Objectbewaking makkelijk over nemen.

Objectbewaking Bezoekers registratie​
Bezoekers registratie

Bezoekers registratie

Afspraken inplannen word steeds makkelijker en digitaal. De Objectbeveiliger heeft ook een goed overzicht wanneer de personeelslid wel of niet ingepland kan worden. Daar kunnen wij goed op inspelen. Ook het in en uitschrijven met of zonder bezoekers pas is voor ons geen probleem.

Objectbewaking Klanten ontvangen
Objectbewaking Klanten ontvangen

Klanten ontvangen

Bij binnen komst meld de klant zich automatisch al bij de Objectbeveiliger. Daardoor kunnen wij direct extra service aanbieden. Denk bijvoorbeeld aan; Kunnen wij uw jas aannemen? Wilt u misschien iets te drinken? Zal ik met u meelopen naar de afspraak.  

Objectbewaking Meelopen met de klanten
Ongenodigde gasten weren

Meelopen met de klanten

Directeuren/ personeel van hogere hand hebben altijd tijd nood. De objectbewaking kan goed voor uw klanten zorgen en loopt graag met de klant mee naar uw kantoor. Dan hoeft u het kantoor niet uit en scheelt tijd. In de meeste gevallen rond de 5 a 15 min.

Veilige werkplek

BHV op Locatie

Is er een incident gebeurd? Het personeel gaat als eerste naar de Objectbewaking. Ons personeel zijn minimaal in bezit  van een BHV diploma en kunnen direct handelen. Uw bedrijf is ook verplicht om altijd minimaal 1 BHV in uw pand rond te hebben lopen. Is de BHV ziek of op Vakantie dan heeft u een probleem. Gelukkig heeft u de beveiliging nog.

Objectbewaking openen
Objectbewaking openen

Pand Openen

Hoe opent een GVN Security beveiliger een pand? De Objectbeveiliger zorgt er voor dat hij als eerste aanwezig is. De beveiliger opent de voordeur en schakelt het alarmsysteem uit. Draait de voordeur dicht maakt een ronde kijken naar inbraak schade en of de vluchtroutes begaanbaar zijn. Geen inbraak schade neemt de beveiliger plaats bij de hoofdingang en wacht op de volgende werknemer. Deze aanwezig gaat onze beveiliger veder met zijn dagelijkse taak.

Objectbewaking brand en sluitronde
Objectbewaking brand en sluitronde

Brand en sluit ronde

Hoe sluit een GVN Security beveiliger een pand? De beveiliger wacht dat alle personeel weg is. De beveiliger controleert of alle ramen en deuren zijn gesloten alle vluchtroutes zijn vrij. Kijkt naar gevaarlijke brandbare situaties en zet overal de verlichting uit. Daarna zet de beveiliger het alarmsysteem aan en sluit het pand goed af.

Objectbewaking Ongenodigde gasten weren
Ongenodigde gasten weren

Ongenodigde gasten weren

Het komt steeds vaker voor agressie bij een Dokterspraktijk, Overheidsinstantie of TV studio. Dat wil je natuurlijk niet. Iedereen verdient een veilige werk omgeving en daar zorgen wij voor. Ongenodigde gasten verwijderen wij uit uw pand.

Ervaring van GVN Security met Objectbewaking

Bedrijfsbeveiliging

GVN Security mag samenwerken met 1 van de laatst overgebleven Bedrijfsbeveiliging. Onze werkzaamheden zijn: Zorgen voor veiligheid van het distributie centrum, op afstand alarmsystemen inschakelen, Lekkages en storingen melden, Receptiediensten, Ehbo werkzaamheden en brandsluitrondes lopen.

Overheidsinstantie

Voor een groot overheidsinstantie mochten wij de toegangscontroles doen. Bezoekerspassen uitdelen na identificatie. Assisteren van hun eigen beveiliging. Met het opstarten van een nieuwe locatie zorgde wij voor de gehele beveiliging van het object. Bouwvakkers inschrijven, sleutelregistratie, aanspreekpunt en sluitrondes maken.

Filmset bewaking

Wij mochten samen met een beveiligingsbedrijf een Hollywood filmset en een bedrijfshal voor de stuntmannen bewaken. Onze werkzaamheden waren: zorgen dat de media op afstand bleef, De regisseur makkelijk het terrein op kon rijden en dat de fans niet op het terrein kwamen.

Haventerrein

Op een Haven terrein worden wij regelmatig benaderd om de registratie van het personeel bij te houden. Ook moeten wij rondes lopen voor beschadigingen.

Al gaat het om een windmolen of er word een groot gebouw gebouwd. Wij worden daar vaak voor gevraagd. De bouw zoekt vaak Beveiligers met VCA en BHV Daardoor weten ze ons vaak te vinden.

Wij zorgde voor een rustig park na 23:00 uur. wij boden extra service aan. Denk aan late in boekers wij overhandigden hun Keycard , Campinggeld ophalen, De vragen van gasten beantwoorden, laken pakketten brengen naar de bungalows, TV of CV storingen verhelpen, Muizenvallen brengen, Deuren openen en nog veel meer.