Mistgenerator

Mistgenerator

Inbrekers hebben vaak genoeg tijd om hun slag te slaan voordat de politie arriveert bij een slecht beveiligd pand. Maar met een Bandit mistgenerator wordt deze kans tot nul gereduceerd. Onze mistmachines zijn direct effectief en ontnemen inbrekers elke mogelijkheid om goederen mee te nemen, dankzij de snelle uitstoot van dikke mist. De mistgenerator kan worden gekoppeld aan een alarmsysteem of handmatig worden bediend via een overvalknop. In beide gevallen wordt de politie onmiddellijk ingeschakeld, waardoor uw eigendommen, uzelf en uw personeel optimaal worden beschermd.
mistgenerator bandit GVN Security

Volledige Ruimte onder Rook in 4 Seconden voor Ruimtes tot 200m³

Met onze Bandit mistgenerator kan een ruimte van maximaal 200m³ binnen 4 seconden volledig worden gevuld met een ondoorzichtige mist. Dit maakt de mistgenerator dé oplossing om de schade bij een inbraak of ramkraak tot een minimum te beperken.

Geen Schade, Geen Zorgen

In tegenstelling tot sommige andere mistgenerators, brengt de mist van de Bandit geen schade toe aan uw waardevolle spullen. Onze mist heeft een zachte muntgeur, is kleurloos en laat na het optrekken geen sporen achter. Dit betekent geen schadeclaims bij uw verzekering en volledige gemoedsrust voor u.
× WhatsApp