installatie

Bewakings Camera's

Onze camerabeveiliging biedt een op maat gemaakte bescherming, afgestemd op de specifieke behoeften van uw bedrijfspand of object. Dit zorgt voor een efficiĆ«nte beveiliging met een sterk preventief effect, waardoor we in staat zijn om bij noodzaak snel te reageren. Daarnaast minimaliseren onze geavanceerde beveiligingscamera’s het aantal onterechte alarmen, wat leidt tot een kostenbesparing.

Video afspelen over Beveiligingscamera mobiel

alarmsystemen

Als erkend beveiligingsbedrijf verzorgen wij de installatie van alarmsystemen voor elke categorie. Onze deskundige op het gebied van technische beveiliging maakt graag een afspraak om u te voorzien van advies over de meest geschikte beveiligingsoplossing. Wij staan garant voor systemen van hoge kwaliteit die niet alleen gebruiksvriendelijk zijn voor uw personeel, maar ook voor eventuele schoonmaakdiensten, waardoor het risico op ongewenste alarmen aanzienlijk vermindert.

Camera beveiliging Meldkamer

meldkamer

Alarmmeldingen worden rechtstreeks doorgestuurd naar onze meldkamer, waar professionele centralisten te allen tijde klaarstaan om te reageren op ongebruikelijke situaties. Elke situatie wordt zorgvuldig beoordeeld, en indien noodzakelijk, wordt er direct actie ondernomen. Deze aanpak minimaliseert het risico op schade aanzienlijk. U kunt erop vertrouwen dat uw beveiliging bij onze meldkamer in deskundige handen is.

Brandmeldinstallatie GVN Security

brandmeld installaties

Het belang van een brandmeldsysteem voor de veiligheid binnen uw onderneming kan niet worden onderschat en is vaak zelfs wettelijk vereist. Door tijdige detectie van brand en rook kunnen uw medewerkers het pand veilig evacueren en wordt schade aan uw eigendommen tot een minimum beperkt. Om deze redenen bieden wij met genoegen de installatie van een brandmeldinstallatie aan, die optimaal is afgestemd op uw specifieke behoeften. Indien gewenst, omvat onze service eveneens het beheer en onderhoud van het systeem.

Werkzaamheden onderhoud GVN Security

onderhoud

Periodiek onderhoud is belangrijk. Vaak zelfs verplicht. Daarom checken we graag regelmatig voor u of het beveiligingsplan nog klopt, of het systeem up to date is en of de meldingen nog goed doorkomen. Ook eventuele storingen kunnen we ter plekke verhelpen. Met deze service weet u zeker dat uw woning/ bedrijf altijd goed beveiligd is. Zonder dat u er zelf nog omkijken naar heeft.

× WhatsApp