Installatie

Beveiligingscamera’s

Met onze camera beveiliging zorgen we voor beveiliging op maat. We passen het systeem helemaal aan op uw bedrijfspand of object. Op die manier zorgen we voor effectieve beveiliging met preventieve werking en kunnen we extra snel actie ondernemen als dat nodig is. Bovendien kunnen onze slimme beveiligingscamera’s valse meldingen zoveel mogelijk beperken. Dat scheelt weer in de kosten.
Video afspelen over Beveiligingscamera mobiel

Alarmsystemen

Als gecertificeerd beveiligingsbedrijf installeren wij alarmsystemen van alle klassen. Onze technische beveiligingsspecialist komt graag langs in Alkmaar om u te adviseren over de beste oplossing. Altijd een kwalitatief en gebruiksvriendelijk systeem dat eenvoudig bediend kan worden door zowel uw personeel als een eventueel schoonmaakbedrijf. Dat beperkt valse meldingen tot een minimum.
Camera beveiliging Meldkamer

Meldkamer

Meldingen van het alarmsysteem gaan direct door naar de meldkamer. Professionele centralisten zitten daar altijd klaar om te reageren op verdachte omstandigheden. We beoordelen de situatie en ondernemen meteen actie als dat nodig is. Op die manier beperken we het risico op schade tot een minimum. Met de meldkamer is uw beveiliging dus altijd in goede handen.
Brandmeldinstallatie GVN Security

BRANDMELD INSTALLATIE​S

Een brandmeldsysteem is belangrijk voor de veiligheid binnen uw bedrijf. Vaak zelfs verplicht. Door brand en rookontwikkeling in een vroeg stadium te signaleren, kunnen medewerkers op tijd het pand verlaten en voorkomt u schade aan uw eigendommen. Daarom installeren wij graag de juiste brandmeldinstallatie voor uw situatie. Desgewenst compleet met beheer en onderhoud.
Werkzaamheden onderhoud GVN Security

Onderhoud

Periodiek onderhoud is belangrijk. Vaak zelfs verplicht. Daarom checken we graag regelmatig voor u of het beveiligingsplan nog klopt, of het systeem up to date is en of de meldingen nog goed doorkomen. Ook eventuele storingen kunnen we ter plekke verhelpen. Met deze service weet u zeker dat uw woning/ bedrijf altijd goed beveiligd is. Zonder dat u er zelf nog omkijken naar heeft.