Inbraak installatie

Voelt u zich niet veilig in uw woning of bedrijf? Of wordt u door uw verzekering aangespoord om een inbraak installatie aan te schaffen? Wij begrijpen het belang van een veilige omgeving. Zonder adequate beveiliging kunnen waardevolle bezittingen en kostbare tijd verloren gaan. Bij GVN staan we klaar om uw eigendommen te beschermen tegen inbraak en brand door het installeren en onderhouden van een geavanceerd inbraak installatie.
Alarmsysteem

Waarom kiezen voor ons?

Maatwerkbeveiliging

We begrijpen dat elke situatie uniek is. Daarom bieden we oplossingen op maat die passen bij uw specifieke behoeften en risiconiveau.

Gecertificeerde installatie

Onze technische beveiligingsspecialisten zijn gecertificeerd en gebruiken de Verbeterde Risicoklasseindeling (VRKI) om het juiste inbraak installatie voor uw woning of bedrijf te selecteren. Met een VEB-certificaat bent u verzekerd van erkende beveiliging die voldoet aan de eisen van uw verzekeraar.

Overname van bestaande systemen

Heeft u al een inbraak installatie? Wij kunnen dit evalueren en indien nodig upgraden, zodat uw beveiliging altijd up-to-date blijft.

Welke risicoklassen beveiligingsklassen installeren wij?

Als bedrijf dat gespecialiseerd is in beveiligingssystemen, installeren wij beveiligingssystemen die voldoen aan verschillende risicoklassen of beveiligingsklassen. Deze klassen worden meestal bepaald aan de hand van de risico’s en veiligheidsbehoeften van een specifiek object, zoals een woning, bedrijfspand of industriële faciliteit. De risicoklassen kunnen variëren van laag risico (klasse 1) tot hoog risico (klasse 4 of hoger), afhankelijk van factoren zoals de waarde van de eigendommen, de locatie en het niveau van beveiliging dat vereist is.

Klasse 1

Dit omvat basisbeveiligingssystemen voor woningen of gebouwen met een laag risico op inbraak of diefstal.

Klasse 2

Geschikt voor woningen, kleine bedrijven of kantoren met een gemiddeld risico op inbraak.

Klasse 3

Deze klassen zijn geschikt voor commerciële panden, winkels of bedrijven met een verhoogd risico op inbraak of diefstal.

Klasse 4

Voor panden met een hoog risico op inbraak of diefstal, zoals juwelierszaken, banken of andere hoogwaardige faciliteiten.

onze beveiligingsdeskundige komt graag bij u langs om de juiste verzekeringsklasse te bepalen.

24/7 Meldkamer en Alarmopvolging

Onze centrale meldkamer staat 24/7 paraat om alarmmeldingen te ontvangen en adequaat te reageren op elke situatie. Indien nodig, sturen we gekwalificeerde beveiligers naar uw locatie voor een snelle en nauwkeurige afhandeling van meldingen.

Profiteer van onze betaalbare tarieven

Meldkamerdiensten vanaf € 17,95 per maand

We bieden betaalbare meldkamerdiensten die uw eigendommen 24/7 bewaken. Met onze deskundige centralisten aan de lijn kunt u erop vertrouwen dat elke alarmmelding nauwkeurig wordt beoordeeld en snel wordt behandeld, zelfs midden in de nacht.

Alarmopvolging vanaf € 16,50 per maand

Liever geen risico nemen als het alarm afgaat? Onze surveillanten staan paraat om snel te reageren op elke melding, dag en nacht. Met hun professionele aanpak zorgen ze voor een snelle en nauwkeurige afhandeling van elke situatie, waardoor uw gemoedsrust wordt gewaarborgd.

Neem vandaag nog contact met ons op

Bescherm uw woning of bedrijf met een betrouwbaar inbraak installatie. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en ontdek hoe wij u kunnen helpen uw veiligheidsdoelen te bereiken.
× WhatsApp