Inbraak installatie

Zonder goederen, machines of computers staat uw hele bedrijf stil. En ook thuis heeft u waarschijnlijk spullen van grote (emotionele) waarde. Het is daarom belangrijk om uw onderneming of woning goed te beveiligen met een Inbraak installatie. Wij installeren en onderhouden dat systeem, zodat inbrekers of brand altijd snel opgemerkt worden en er direct actie ondernomen kan worden.
Alarmsysteem

inbraak installatie dat bij u past

Beveiliging is maatwerk. Een juwelier moet beter beveiligd zijn dan een restaurant. Onze technische beveiligingsspecialist kijkt in welke beveiligingsklasse uw bedrijf valt en voorziet u aan de hand van de Verbeterde Risicoklasseindeling (VRKI) van het juiste inbraak installatie voor uw bedrijf of woning. Eventueel met VEB-certificaat, zodat u in het geval van diefstal bij de verzekering aan kunt tonen dat de beveiliging in orde is.

Onderhoud & overname

Inbraak installatie gaan vaak wel 20 jaar mee. Onderhoud is dus best belangrijk. Soms zelfs verplicht. Daarom checken we regelmatig of het beveiligingsplan nog klopt, of het systeem up to date is en of de meldingen nog goed doorkomen. Ook kunnen onze monteurs bijna alle inbraak installaties van andere bedrijven overnemen, waarbij we zowel de meldkamer als bewakingsdienst opnieuw afstemmen op uw wensen en situatie.
Installatie beveiliging GVN Security

Extra services

Met onze extra services en alarmopvolging minimaliseert u de kans op inbraak. Laat bijvoorbeeld een mistgenerator aansluiten op uw inbraak installatie. Die vult in 10 seconden een complete ruimte met rook waardoor inbrekers niks meer kunnen zien. Of laat slimme camera’s installeren die de meldkamer een seintje geven als er iemand op uw terrein loopt. Eén van onze beveiligers zal dan direct de beelden bekijken.
Bandit Mistgenerator-kleuren
Alarmsysteem mist generator
Mistgenerator vult binnen 10 seconden een complete ruimte met rook.

OVERNAME VAN ALARMOPVOLGING, MELDKAMER EN ONDERHOUD VAN UW ALARMSYSTEEM OF CAMERA’S?

Heeft u momenteel een contract voor onderhoud, meldkamer of alarmopvolging bij een andere beveiligingsorganisatie en wilt u graag overstappen? Dan kunt u direct overstappen naar GVN Security.

Meer weten over inbraak installatie?

Wilt u meer weten over het beste inbraak installatie voor uw bedrijf? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor de beveiliging van uw pand? Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan. We vertellen u er graag meer over!