Beveiligingsbedrijf GVN Security

Alles onder één dak

Wij zijn een full service beveiligingsbedrijf uit Schagen. Met geavanceerde alarmsystemen, slimme beveiligingscamera’s en alarmopvolging door professionele beveiligers verkleinen we de kans op inbraak, brand of vandalisme. Voor een veilig gevoel en minimale schade.
Beveiliging gvn security alarmopvolging
Als gecertificeerd beveiligingsbedrijf installeren wij alarmsystemen van alle klassen zowel particulier als zakelijk. Onze technische beveiligingsspecialist komt graag langs om u te adviseren over de beste oplossing. Altijd een kwalitatief en gebruiksvriendelijk systeem dat eenvoudig bediend kan worden door zowel uw personeel als een eventueel schoonmaakbedrijf. Dat beperkt valse meldingen tot een minimum.
We installeren graag een passend alarmsysteem voor u. Onze technische specialist kijkt in welke beveiligingsklasse uw woning valt en voorziet u aan de hand van de Verbeterde Risicoklasseindeling (VRKI) van het juiste alarmsysteem. Eventueel met VEB certificaat waardoor u vaak korting kunt krijgen op de premies voor de woonverzekering!
Met onze camera beveiliging zorgen we voor beveiliging op maat. We passen het systeem helemaal aan op uw bedrijfspand of object. Op die manier zorgen we voor effectieve beveiliging met preventieve werking en kunnen we extra snel actie ondernemen als dat nodig is. Bovendien kunnen onze slimme beveiligingscamera’s valse meldingen zoveel mogelijk beperken. Dat scheelt weer in de kosten.

Desgewenst breiden we uw alarmsysteem uit met slimme beveiligingscamera’s. Hiermee houdt u toezicht op belangrijke plekken. Denk aan ingangen, de garage en de tuin. Dat ontmoedigt inbrekers en levert bewijsmateriaal bij eventuele verzekeringsclaims. Haast een must voor uw beveiliging dus!

Video afspelen over Beveiligingscamera mobiel
Camera beveiliging Meldkamer

Meldkamer

Meldingen van het alarmsysteem gaan direct door naar de meldkamer. Professionele centralisten zitten daar altijd klaar om te reageren op verdachte omstandigheden. We beoordelen de situatie en ondernemen meteen actie als dat nodig is. Op die manier beperken we het risico op schade tot een minimum. Met de meldkamer is uw beveiliging dus altijd in goede handen.
Brandmeldinstallatie GVN Security

Brandmeld installatie

Een brandmeldsysteem is belangrijk voor de veiligheid binnen uw bedrijf. Vaak zelfs verplicht. Door brand en rookontwikkeling in een vroeg stadium te signaleren, kunnen medewerkers op tijd het pand verlaten en voorkomt u schade aan uw eigendommen. Daarom installeren wij graag de juiste brandmeldinstallatie voor uw situatie. Desgewenst compleet met beheer en onderhoud.
Werkzaamheden onderhoud GVN Security

Onderhoud

Periodiek onderhoud is belangrijk. Vaak zelfs verplicht. Daarom checken we graag regelmatig voor u of het beveiligingsplan nog klopt, of het systeem up to date is en of de meldingen nog goed doorkomen. Ook eventuele storingen kunnen we ter plekke verhelpen. Met deze service weet u zeker dat uw woning/ bedrijf altijd goed beveiligd is. Zonder dat u er zelf nog omkijken naar heeft.
Geeft uw alarm ‘s nachts of in het weekend een melding af? Met alarmopvolging bekijken onze professionele beveiligers en surveillanten graag de beelden, maken we zowel binnen als buiten een ronde en schakelen we direct de politie en/of brandweer voor u in. Zelfs eventuele storingen lossen we meteen voor u op. U en uw medewerkers hebben er zelf geen omkijken meer naar. Wel zo prettig.
Beveiliging

Over GVN Security

Wij zijn GVN Security. Een beveiligingsbedrijf uit Schagen met meer dan 20 jaar ervaring in het beveiligen van allerlei bedrijven en woningen in Noord-Holland. Groot en klein. Met een team van echte specialisten creëren we een veilig gevoel bij onze klanten, zodat ze bijvoorbeeld in alle rust kunnen slapen of vrijheid hebben om bijvoorbeeld zorgeloos op vakantie te gaan. Iedere dag opnieuw.

KENNIS MAKEN

Kennismaken? Wilt u meer weten over ons beveiligingsbedrijf en werkwijze? Of even checken wat alle mogelijkheden zijn voor de beveiliging van uw pand? Neem dan vrijblijvend even contact met ons op. We helpen u graag verder!
× WhatsApp