Filmset bewaking

Bent u van plan om een film te maken, dan is filmsetbewaking voor u een goede oplossing.
U wilt natuurlijk niet dat er schade ontstaat aan de handgemaakte decorstukken/filmset of de kostbare apparatuur. Door een beveiliger kan hierop toezicht gehouden worden om diefstal/vernielingen te voorkomen.

Meest gestelde vragen?

In de krant, tv of op internet wordt al in het nieuws geschreven dat er filmopnames plaatsvinden. Tegenwoordig kan alles gedeeld worden door social media en zal het geheim van uw filmopnamen snel onthuld worden. Daarom is een afgesloten terrein een must en dit moet natuurlijk bewaakt worden. Tijdens de bewaking kan er een bezoekerslijst worden bij- gehouden, kunnen geheimhoudingsverklaringen ondertekend worden, de pers buiten de deur worden gehouden, en bij belangrijke personen direct het hek openen en sluiten. Zodat deze belangrijke personen niet door de mensenmassa hoeven te gaan.

Soms duurt een filmopname meerdere dagen op 1 locatie. Gaat u dan alles opruimen? Of laat u het terrein door ons beveiligen? Er kan voor gezorgd worden dat uw handgemaakte decorstukken/filmset of de kostbare apparatuur goed beveiligd worden.

GVN Security heeft in de loop der jaren ervaring opgedaan met
o.a. Hollywood filmset- tot Nederlandstalige filmsetbewaking!

Wat kost filmset bewaking