Filmset bewaking

Bent u van plan om een film te maken, dan is filmsetbewaking voor u een goede oplossing. U wilt natuurlijk niet dat er schade ontstaat aan de handgemaakte decorstukken/filmset of de kostbare apparatuur. Door een beveiliger kan hierop toezicht gehouden worden om diefstal/vernielingen te voorkomen.
(GVN Security heeft in de loop der jaren ervaring opgedaan met o.a. Hollywood filmset- bewaking tot Nederlandstalige filmsetbewaking!)

Dienstverlenende functie

In de krant, tv of op internet wordt al in het nieuws geschreven dat er filmopnames plaatsvinden. Tegenwoordig kan alles gedeeld worden door social media en zal het geheim van uw filmopnamen snel onthuld worden. Daarom is een afgesloten terrein een must en dit moet natuurlijk bewaakt worden. Tijdens de bewaking kan er een bezoekerslijst worden bij- gehouden, kunnen geheimhoudingsverklaringen ondertekend worden, de pers buiten de deur worden gehouden, en bij belangrijke personen direct het hek openen en sluiten. Zodat deze belangrijke personen niet door de mensenmassa hoeven te gaan.

Filmset in de openlucht

Soms duurt een filmopname meerdere dagen op 1 locatie. Gaat u dan alles opruimen? Of laat u het terrein door ons beveiligen? Er kan voor gezorgd worden dat uw handgemaakte decorstukken/filmset of de kostbare apparatuur goed beveiligd worden.

Waarom GVN Security?

Ervaren opgeleide beveiligers
Ruime ervaring in Filmset bewaking
Tijdelijke camera en/of alarmsysteem mogelijk
Rapportage dagelijks in de mail
Wij geven preventieve beveiliging advies

Meer weten over Filmset bewaking

Neem contact met ons op via dit
formulier of bel 0223 861081

    Neem contact met ons op via dit
    formulier of bel 0223 861081