Evenementen Beveiliging

Evenementen Beveiliging met GVN Security. De beveiligingsbedrijf die geen beveiligers levert maar personen. De beveiligers denken mee met de organisatoren en word de veiligheid verhoogd. Wij zijn gastvrij/ gezellig naar de bezoekers toe.  Wij blinken graag uit en nemen graag uw werk uit handen.

Op de Achtergrond

  • Evenementen beveiliging met GVN Security. De beveiligingsbedrijf die zo veel mogelijk op de achtergrond wilt blijven. Maar waarom? Een evenement of feest, is niet bedoeld om agressie op te weken maar om te Feesten.
    Gezellig een drankje doen en lekker uitgaan met je vrienden.
Op de achtergrond Evenementen beveiliging GVN Security

Passie voor Evenementen Beveiliging

  • Het werken op een Evenement is onze passie. De gezellige sfeer en natuurlijk de vrolijke bezoekers die gezellig een praatje met je willen maken. Sommige nog meer dronken dan de ander maar dat geeft niet. Goed contact bij de ingang van bezoekers doet wonderen. Af en toe een dolletje maken kan geen kwaad. Wij zorgen dat de stemming na het fouilleren/ visiteren er nog goed in zit.
Passie voor evenementen beveiliging

Veilig Gevoel

  • Wij blijven wel beveiligers en houden van een veilig gevoel. Drugs, wapens en geweld houden wij niet van. Daarom zorgen wij dat de feestbezoekers goed gecontroleerd worden bij binnenkomst. Door onze jaren lange ervaring zien wij wanneer incidenten gaan plaats vinden en proberen we het op te lossen voordat het begonnen is. Een veilig gevoel en een gezellige sfeer betekend natuurlijk ook meer omzet.

Niet alleen Evenementen beveiliging maar ook Tijd besparing

1 factuur Evenementen beveiliging GVN Security 1

1 Factuur

Op een Evenement werk je samen met meerdere organisatie. Dat betekend ook veel Factuurtjes en geen overzicht meer. Een factuur voor de Beveiliging, Verkeersregelaars, EHBO en Brandwacht. In plaats van 4 Factuurtjes ontvang je nu maar 1 dit houd het lekker overzichtelijk.

Nachtbewaking

Een Evenement is natuurlijk niet in 1 dag opgebouwd. Dat weten niet alleen dieven maar ook drugsdealers. Een paar dagen van te voren de pillen begraven op het evenementen terrein of de inventaris met potentiele goederen opnemen.

Verkeers regelaars evenementen bewaking

Verkeersregelaars

Bij een groot evenement komen veel bezoeker en om met de auto te gaan heeft veel voordelen voor de bezoekers. Alleen de straten zijn daar niet op ingericht. De verkeersregelaar zorgt voor een goede doorstroom.

EHBO

Het hele Evenement gepland en toch de EHBO vergeten? De EHBO is net zo belangrijk als de beveiliging. Met goede mondelingen contacten tussen beveiliging en EHBO zorgen wij voor een veilige Evenement.

Evenementen Beveiliging brandwacht

Brandwacht

Evenementen worden steeds meer drukker bezocht. De locaties zijn niet ingericht om zoveel bezoekers te ontvangen. Ieder vorm van brandgevaar word door de brandwacht geminimaliseerd. De brandwacht controleert de vluchtroutes en doorgangen.