Controle rondes

Door regelmatig controle rondes te laten rijden, maken wij het heel moeilijk voor dieven of vandalisten.
Niet alleen door het preventief aanwezig te zijn verkleinen wij de kansen op schade, GVN Security zorgt ook dat preventief de ramen, deuren of hekken gesloten zijn.
Hierdoor zal een dief of vandalist eerder voor een ander bedrijf kiezen.
Zonder toezicht van een mobiel surveillant bestaat er kans dat uw pand makkelijk een doelwit kan worden.
Een boze ex werknemer, balorige jongeren of boeven kunnen onbeperkt hun slag slaan.
Door preventief controle/terrein rondes te laten rijden met wisselende tijden zal de verdachte personen wel 2 keer nadenken.
Ook bij een beginnende brand nemen wij meteen actie.
De surveillant is alleen maar bezig met het vergroten van de veiligheid van uw pand of terrein. Een kleine aanpassing (het verplaatsen van een container) kan al veel uitmaken. Om misverstanden te voorkomen werken wij met foto’s en voegen wij deze toe aan de rapportage. Daarnaast noteren wij bijzonderheden en tijden wanneer wij langs zijn geweest. Grote bijzonderheden mailen wij altijd direct naar de aangegeven contactpersoon. Voor kleine bijzonderheden kunt u kiezen voor dagelijks, wekelijks of maandelijks een rapportage. Hierdoor blijft het goed overzichtelijk.
In overleg met de klant kunnen wij ook extra controlepunten vastleggen.
U kunt denken aan het controleren op bedrijfsvoertuigen (of deze afgesloten zijn), lege containers controleren op dakloze en/of het controleren van schaden aan materialen.
Door een goede communicatie met de klant, kunnen wij de klant direct informeren over problemen of het probleem direct verhelpen.
Drs. F. Bijlweg 5
1784 MC Den Helder

T: + 31(0) 223 861 081
E: info@gvnsecurity.nl

Telefonisch contact

Voor Controle rondes
0223 861 081

Mail contact

Voor Controle rondes
info @ gvnsecurity.nl

Offerte

Wilt u graag weten wat wij precies voor u kunnen betekenen op het gebied van controle rondes? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken.

Vergunning

K.v.k. 64755215
Ministerie van Justitie ND 4712