Controle rondes

Door regelmatig controle rondes te laten rijden, maken wij het heel moeilijk voor dieven of vandalisten.
Niet alleen door het preventief aanwezig te zijn verkleinen wij de kansen op schade, GVN Security zorgt ook dat preventief de ramen, deuren of hekken gesloten zijn.
Hierdoor zal een dief of vandalist eerder voor een ander bedrijf kiezen.
Zonder toezicht van een mobiel surveillant bestaat er kans dat uw pand makkelijk een doelwit kan worden.
Een boze ex werknemer, balorige jongeren of boeven kunnen onbeperkt hun slag slaan.
Door preventief controle/terrein rondes te laten rijden met wisselende tijden zal de verdachte personen wel 2 keer nadenken.
Ook bij een beginnende brand nemen wij meteen actie.
De surveillant is alleen maar bezig met het vergroten van de veiligheid van uw pand of terrein. Een kleine aanpassing (het verplaatsen van een container) kan al veel uitmaken. Om misverstanden te voorkomen werken wij met foto’s en voegen wij deze toe aan de rapportage. Daarnaast noteren wij bijzonderheden en tijden wanneer wij langs zijn geweest. Grote bijzonderheden mailen wij altijd direct naar de aangegeven contactpersoon. Voor kleine bijzonderheden kunt u kiezen voor dagelijks, wekelijks of maandelijks een rapportage. Hierdoor blijft het goed overzichtelijk.
In overleg met de klant kunnen wij ook extra controlepunten vastleggen.
U kunt denken aan het controleren op bedrijfsvoertuigen (of deze afgesloten zijn), lege containers controleren op dakloze en/of het controleren van schaden aan materialen.
Door een goede communicatie met de klant, kunnen wij de klant direct informeren over problemen of het probleem direct verhelpen.

De mobiele surveillanten gaat direct rijden nadat de beveiliger wordt gebeld door de meldkamer.
Als de beveiliger ter plaatse is maakt hij eerst een buitenronde, er wordt gecontroleerd op inbraaksporen. Zijn er geen inbraaksporen dan zal de beveiliger naar binnen gaan, er wordt gezocht naar de oorzaak van de melding en dit zal de beveiliger oplossen. Daarnaast bieden wij extra service.

Wie sluit het bedrijfspand af? Wordt er een ronde gemaakt door uw bedrijfspand lettend op brandgevaarlijke situaties of ramen, deuren of hekken die afgesloten zijn Onze beveiligers nemen deze verantwoordelijkheid graag van u over en weten waar ze op moeten letten.

Is uw bedrijf gevestigd op een industrieterrein in Schagen?, dan kunt u kiezen voor collectieve beveiliging. De diensten bestaan uit: 2 maal dagelijks een controle ronde rondom uw pand en inbraak gevaarlijke situaties wordt meteen voor u opgelost. Bij constatering van open raam, deur of hek sluiten wij deze kosteloos, hiervan ontvangt u een rapportage via de mail.

Dit is inclusief gratis alarmopvolging abonnement.

Door regelmatig controle rondes te laten rijden, maken wij het heel moeilijk voor dieven of vandalisten. Niet alleen door het preventief aanwezig te zijn verkleinen wij de kansen op schade, GVN Security zorgt ook dat preventief de ramen, deuren of hekken gesloten zijn. Hierdoor zal een dief of vandalist eerder voor een ander bedrijf kiezen.
Voor het openen van uw pand kunt u kiezen voor een surveillant. Geen gedoe meer met het alarmsysteem en wachtende personeelsleden die niet in bezit zijn van een sleutel. Ook kan het personeel direct in een veilige omgeving hun werk uitvoeren.
Uw personeel rustig en op een veilige manier hun benzinepomp/kledingwinkel helpen af te sluiten. Omdat onze surveillance auto aanwezig is, heeft dit al een preventieve invloed op overvallers. Wij houden graag voor u alles in de gaten wat er precies allemaal buiten gebeurt. Zo kunnen wij bij verdachte situaties van tevoren uitzoeken en direct handelen.
Met ingang van 1 december 2019 zijn wij gevestigd op het volgende adres:

Witte paal 304c
1742 LD Schagen
T: + 31(0) 223 861 081
E: info@gvnsecurity.nl

Mail contact

info @ gvnsecurity.nl

Offerte

Wilt u graag weten wat wij precies voor u kunnen betekenen op het gebied van beveiliging? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken.

Vergunning

K.v.k. 64755215
Ministerie van Justitie ND 4712