Controle rondes

Met het rijden van controle-rondes op vaste tijdstippen en variabele momenten verlagen wij de kans op inbraken en vernielingen of het ontvreemden van goederen. Maar ook kunnen wij controleren op verschillende taken zoals lekkages, beschadigingen of overlast.

Meest gestelde vragen?

Met het rijden van controle-rondes op vaste tijdstippen en variabele momenten verlagen wij de kans op inbraken en vernielingen of het ontvreemden van goederen. Maar ook kunnen wij controleren op verschillende taken zoals lekkages, beschadigingen of overlast.
Je ziet regelmatig beveiligingsbedrijven rijden in de avond, nacht en het weekend.
Naast het rijden op alarmmeldingen zijn de beveiligers alleen maar bezig met controleren.
Eigenlijk kan je de controle-rondes in 2 taken onderverdelen;

- Controle-ronde op strafbare feiten
- Controle-ronde op wens

De beveiliger zal controle-rondes rijden op en rond uw bedrijf kijkend naar onveilige situaties. Staan de ramen, deuren of hekken nog open? Kan een inbreker makkelijk binnen- komen in uw bedrijf of goederen van uw terrein wegnemen? Ook zal de beveiliger de omgeving controleren op verdachte personen of voertuigen. De beveiliger zal ook direct gevaren wegnemen en stelt bij elke ronde een rapportage op.

Zijn er zaken die gecontroleerd dienen te worden, maar heeft dit niets te maken met strafbare feiten? Denk aan controleren van temperatuur, slijtages of heeft u een andere wensen? De beveiliger zal alles noteren en bij gevaren of defecten u direct op de hoogte stellen. Ook stellen wij rapportages op en sturen deze direct, dagelijks of wekelijks, naar uw mail.

De controle-rondes worden uitgevoerd naar wens. Heeft u last van daklozen en wilt u voor een bepaalde tijd een veilige omgeving voor bezoekers en het personeel, dan zullen wij een vaste tijd instellen. Wilt u preventieve rondes om diefstal tegen te gaan, dan is variabele tijden een must. De tijden van controle-rondes zijn altijd bespreekbaar

Het is heel goed mogelijk om zelf controle-rondes uit te voeren, maar zit u daar wel op te wachten? Zijn de wensen die u stelt wel haalbaar en zult u overdags wel fit zijn? Daarnaast heeft een beveiligingsauto meer effect op inbrekers en zal de beveiliger meer tijd en aandacht aan uw bedrijfspand besteden.

• Dag, nacht en weekend beschikbaar;
• Uw bedrijfspand word tot in de perfectie gecontroleerd;
• Met kennis en ervaring zal de ronde uitgevoerd worden;
• U ontvangt dagelijks een rapportage met verbeterpunten en tips;
• Bij calamiteiten wordt direct gehandeld;
• Beveiligingswerkzaamheden combineren zal kostentechnisch voordelen opleveren.