Objectbeveiliging

Objectbeveiliging het word zegt het eigenlijk al, het bewaken van een object. Maar wat voor object? Het kan gaan om een Haventerrein, Bouwplaats of een Vakantiepark.

Ook:

  • Kantoren complex
  • Bedrijfsbeveiliging
  • Dokterspraktijk
  • Overheidsinstantie
  • TV studio
ObjectBeveiliging, beveiliger, portier, receptie, object bewaking, evenement gvn security

Geen Beveiliger maar een gastheer

Geen beveiliger maar een Gastheer. De Objectbeveiliging nieuwe generatie beveiligers zie je steeds vaker bij binnenkomst van een groot bedrijf. Niet meer verstopt in een hoekje maar gewoon zittend achter het loket. Maar waarom? Beveiligers hebben meer bewegingsvrijheid. Een receptioniste weg bij het loket? is paniek. Een Beveiliger even weg? die zal wel zijn ronde lopen. Maar wat zijn de taken van een GVN Security object beveiliger:

Het openen en sluiten van het pand.

Hoe opent een GVN Security beveiliger een pand? De beveiliger zorgt er voor dat hij als eerste aanwezig is. De beveiliger opent de voordeur en schakelt het alarmsysteem uit. Draait de voordeur dicht maakt een ronde kijken naar inbraak schade en of de vluchtroutes begaanbaar zijn. Geen inbraak schade neemt de beveiliger plaats bij de hoofdingang en wacht op de volgende werknemer. Deze aanwezig gaat onze beveiliger veder met zijn dagelijkse taak.

 

Hoe sluit een GVN Security beveiliger een pand? De beveiliger wacht dat alle personeel weg zijn. De beveiliger controleert of alle ramen en deuren zijn gesloten alle vluchtroutes zijn vrij. Kijkt naar gevaarlijke brandbare situaties en zet overal de verlichting uit. Daarna zet de beveiliger het alarmsysteem aan en sluit het pand goed af.

Inschrijven van bezoekers

Objectbeveiliging dienst van GVN Security; De beveiliger wilt natuurlijk dat de bezoekers zich direct op hun gemak voelen. Het is niet alleen een naam die in de computer gezet moet worden. De bezoeker is waarschijnlijk ook een potentiële klant voor jullie bedrijf. Om een Deal binnen te halen moet alles kloppen. Van binnenkomst tot het vertrekken van de bezoeker. De beveiliger kan voor de gasten hun paraplu of jas aannemen, Een bakje koffie of thee brengen en direct de desbetreffende persoon alarmeren.

Meelopen met de bezoekers

Grote gebouwen zijn soms net doolhoven. Maar wie kent het pand niet beter dan de beveiliger? De bezoekers houden niet van wachten. Wachten in een grote ruimte in spanning tot je word opgehaald door een meneer. Tijdens de wachttijd kan de beveiliger de bezoeker naar zijn locatie begeleiden. Dat is een stuk efficiënter en dat verkort de wachttijd. Aangezien normaal gesproken de bezoeker word opgehaald en daarna weer samen terug naar zijn kantoor gaat. Voor een directeur gaat dit om tijd die de directeur niet bezit.

Aanspreekpunt

Bedrijven vooral de grote bedrijven hebben 2 groepen. De arbeiders en het kantoor personeel. Deze 2 groepen hebben het liefst geen contact met elkaar. De Beveiligers zwemmen altijd overal tussen door. Dat is heel belangrijk in een bedrijf. De arbeiders vinden de stap naar kantoor zetten te groot en word via de beveiliging de drempel verlaagd. Het kantoorpersoneel krijgt niets te horen van de arbeiders omdat ze bang zijn dat ze niet serieus genomen worden. De beveiliging kan het personeel makkelijker samenbrengen. Daarom is de beveiliging een goed aanspreekpunt. Ook het melden van storingen, Kluisjes instellen en Calamiteiten zijn wij de juiste tussenpersoon.

Bouwplaatsbeveiliging BHV GVN Security bouw bewaking, beveiliging, beveiliger, beveiligingsbedrijf, evenementen, Objectbeveiliging,

BHV handelingen verrichten

Elk bedrijf is wettelijk verplicht om minimaal 1 bhv’er aanwezig te zijn tijdens werktijden. Onze beveiligers zijn in bezit van een BHV diploma en kunnen handelen tijdens calamiteiten. Dat scheelt weer werk tijdens het roosteren van de vakanties of als de BHV’er ziek is. Tijdens onze objectbeveiliging dienst houden wij ook de keuringsrapport van brandblussers en vullen de EHBO koffers waar nodig is bij.