Beveiligingsdiensten

Beveiligingsdiensten van GVN Security zijn uitgebreid. Van Bouwplaatsbeveiliging, Evenementen beveiliging, Object beveiliging of Winkelsurveillance. Wij proberen er alles aan te doen om onze klanten tevreden te houden. Door de gemotiveerde aanpak van ons personeel zorgen hun voor een veilig en goed gevoel tegenover uw bezoekers/ gasten.

Bouwplaatsbeveiliging wij werken niet alleen ’s nachts maar ook overdag. S’ nachts tegen diefstal en overdag hebben wij een dienstverlenende functie. Wij kunnen Direct handelen, Geen vertraging, Aanspreekpunt, BHV aanwezig, Veiligheid regels naleven, Personeel registratie, Planning maken voor vrachtwagens.

Ben je toch nieuwsgierig geworden? Lees Veder..

Je komt een bedrijf binnen en wat zie je als eerste? een receptioniste of een Objectbeveiliger. Iedereen weet dat  de eerste indruk meestal al bepalend is. Daarom is de keus om een goede receptioniste of een Objectbeveiliger uit te kiezen. Iedereen kent de beveiligers uitgezakt ongeïnteresseerd op een stoel zitten kijkend naar de klok. Maar zo werkt GVN Security niet. Wij zetten de klant/ bezoeker op de eerste plaats. Zorgen dat de paraplu word aangenomen, Jas word opgehangen, Het aanbieden van Koffie of thee, Het meelopen van de bezoeker naar de afspraak.

 

Ben je toch nieuwsgierig geworden? Lees Veder..