Beveiligingscamera's in Middenmeer

Niets is zo vervelend als een inbraak in uw bedrijf of Woning. Helaas wordt er veel ingebroken. Ook in Middenmeer. Zichtbare beveiligingscamera’s ontmoedigen inbrekers. Ze houden toezicht op belangrijke plekken als ingangen, parkeerterreinen of het magazijn van uw bedrijf en leveren bewijsmateriaal bij eventuele verzekeringsclaims. Beveiligingscamera’s is daarmee haast een must voor uw woning of bedrijfspand. Ook kunnen wij uw alarmsysteem uitbreiden met slimme beveiligingscamera’s. Snel en professioneel.

Video afspelen over Beveiligingscamera mobiel
2 Beveiligingscamera's 8MB

Beveiligingscamera’s voor bedrijven in Middenmeer

Met onze beveiligingscamera’s zorgen we voor beveiliging op maat. We passen het systeem helemaal aan op uw bedrijfspand of object. Op die manier zorgen we voor effectieve beveiliging met preventieve werking en kunnen we extra snel actie ondernemen als dat nodig is. Bovendien kunnen onze slimme beveiligingscamera’s valse meldingen zoveel mogelijk beperken. Dat scheelt weer in de kosten.

Beveiligingscamera's voor woningen in Middenmeer

De beveiligingscamera’s van de woning houden dag en nacht toezicht op belangrijke plekken. Denk aan ingangen, de garage en de tuin. Dat ontmoedigt inbrekers en levert bewijsmateriaal bij eventuele verzekeringsclaims. Haast een must voor uw beveiliging dus!

Slimme beveiligingcamera's

Beveiligingscamera’s kunnen tegenwoordig meer dan alleen filmen. Onze slimme camera’s zien bijvoorbeeld ook het verschil tussen mens, dier of voertuig. Daarmee kunt u bijvoorbeeld valse meldingen tot een minimum beperken. Ook hebben sommige camera’s ingebouwde sirenes en flitslampen om inbrekers en andere kwaadwillenden ‘s nachts op te laten vallen. Dat schrikt af. Zeker weten.

Beveiligingscamera's op de Meldkamer

De slimme beveiligingscamera’s kunnen aangesloten worden op de meldkamer. De meldkamer hoeft niet 24/7 beelden te bekijken. Alleen wanneer het relevant is zoals bewegende voertuigen/ personen. Dat scheelt flink in de kosten. De beveiligingscamera’s kunnen namelijk afgesteld worden op uw terrein en situatie. Dat betekent dat er alleen een melding naar het systeem wordt gestuurd wanneer een persoon/ voertuig tussen bepaalde tijden in een bepaald gebied beweegt.

Slimme camera beveiliging

Wat kost beveiligingscamera's?

Wat kost beveiligingscamera's?

Beveiligingscamera set 1 camera

Beveiligingscamera set 1 camera

1 Beveiligingscamera 4MB GVN Security1

1 Beveiligingscamera 4MP

Excl. BTW / Vanaf € 483,94 Incl. BTW

1 Beveiligingscamera 8MP

Excl. BTW / Vanaf € 604,94 Incl. BTW

1 Beveiligingscamera 8MB Recorder GVN Security

1 Beveiligingscamera 8MP

Excl. BTW / Vanaf € 907,44  Incl. BTW

Beveiligingscamera set 2 camera's

Beveiligingscamera set 2 camera's

2 Beveiligingscamera's 4MB GVN

Vanaf € 899,95

Excl. BTW / Vanaf € 1088,94  Incl. BTW

2 Beveiligingscamera's 8MB

Vanaf € 1099,95

Excl. BTW / Vanaf € 1330,94 Incl. BTW

2 Beveiligingscamera 4MB GVN Alarm

Vanaf € 1099,95

Excl. BTW / Vanaf € 1330,94 Incl. BTW

Beveiligingscamera set 4 camera's

Beveiligingscamera set 4 camera's

2 Beveiligingscamera's 4MB GVN

4 Beveiligingscamera's 4MP

Excl. BTW / Vanaf € 1.814,93 Incl. BTW

2 Beveiligingscamera's 8MB

4 Beveiligingscamera's 8MP

Excl. BTW / Vanaf € 2298,94 Incl. BTW

2 Beveiligingscamera 4MB GVN Alarm

4 Beveiligingscamera's 4MP met alarm

Excl. BTW / Vanaf € 2298,94 Incl. BTW

Extra snel actie ondernemen

We sluiten beveiligingscamera’s aan op het surveillancesysteem bij een abonnement op alarmopvolging. Want is er een melding? Dan kunnen onze beveiligers en surveillanten onderweg de live beelden bekijken, het risico inschatten en alvast de politie of brandweer inschakelen als dat nodig is. Op die manier kunnen we extra snel handelen. Zo wordt de pakkans vergroot en de schade beperkt. Win-win. Onze surveillanten rijden 24/7 in Middenmeer en omgeving.

Alarmopvolging Schagen GVN Security

Meer weten over beveiligingscamera's?

Wilt u meer weten over beveiligingscamera’s voor uw huis, kantoor of terrein? Of bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van onze slimme beveiligingscamera’s? Neem vrijblijvend contact met ons op. We komen graag bij u langs in Middenmeer en vertellen u er graag meer over!

× WhatsApp