Loading

Tel: 0223 861081

Onze hoofdtaak van GVN Security is alarm opvolging. Doordat wij direct gaan rijden na melding van de meldkamer. Kunnen wij heel snel aanwezig zijn op locatie. Zolang de melding niet bij de meldkamer is afgemeld komen wij! Word er meerdere meldingen gemaakt in verdachte tijden dan schakelen wij direct de politie in om de schade te verlagen en de pakkans te verhogen.

 

De surveillant krijgt een melding van de meldkamer. De surveillant gaat direct naar het pand. Maakt een buitenronde kijkend naar schade of verdachte situaties. Zijn deze er niet? Gaat de surveillant naar binnen. Schakelt het systeem uit en gaat naar de oorzaak van de melding. De surveillant zoekt naar de oorzaak en maakt er foto’s van. De surveillant verhelpt de oorzaak en legt uit met een foto wat hij heeft gedaan. Onze surveillanten auto’s zijn voorzien van een printer. U krijgt direct een melding op papier en wij sturen ook deze melding door naar de contactpersoon via de mail. Hierdoor is direct iedereen op de hoogte.

 

Extra Service

Direct een Mail

De contactpersoon krijgt direct een mail na het verhelpen van de melding. Hierdoor bent u direct op de hoogte en kunt u actie ondernemen waar nodig.

Valse meldingen Stof of spinnen​

De meeste valse meldingen komen door stof of spinnen die voor de melder zitten. Bij een valse melding zoeken wij altijd naar de oorzaak en proberen wij deze te verhelpen. Onze auto’s zijn voorzien van een plumeau en een insecten vanger. Hierdoor kunnen wij een melder schoonmaken zonder sabotagemelding, platte spinnen of stof op de muur. Door deze handeling zal de valse melding tijdelijk verholpen zijn.

Inbraak of vernielingen​

Raam kapot gegooid of een opengebroken deur. Een inbraak of vernieling is heel vervelend. Vooral als het ‘s nachts is gebeurd. In de nacht zijn glaszetters of slotenmakers slecht bereikbaar. Wij hebben standaard houten platen, balken, zaag en schroeven in de auto’s. Hierdoor kunnen wij tijdelijk uw raam of deur afsluiten. Doordat de raam/ deur is afgesloten zal er geen onbevoegde uw pand meer betreden. Naast deze service ruimen wij ook direct het glas op. Waardoor de schade tijdelijk opgelost is en de veiligheid voor omwonende/ personeel is gewaarborgd. 

Schoonmakers

De schoonmakers zorgen regelmatig voor valse meldingen. 9 van de 10 keer komt dit door het verkeerd intoetsen van de code. Door spanning en het niet weten wat de vervolgstappen zijn zorgt dit voor paniek. GVN Security zal een duidelijke instructie maken voor de schoonmaak die per ongeluk een valse melding veroorzaakt. Wat te doen bij het afgaan van het alarmsysteem. Hierdoor zal in de toekomst fouten/ onzekerheden over het alarmsysteem verhelpen.

Foto’s

Wij maken graag gebruik van foto’s. Hierdoor kunnen wij niet alleen tekst maar ook in beeld uitleggen van onze bevindingen. De foto’s kunnen ook gebruikt worden na diefstal of vernielingen voor de verzekering. Zijn de foto’s verstuurd naar de contactpersoon. Dan zullen de foto’s per direct worden verwijderd uit ons systeem.

Wij zijn 24 / 7 Bereikbaar op 0223 - 861 081

Shopping Basket