Beveiliging Petten

Bent u op zoek naar Beveiliging in Petten? Beveiligingsbedrijf GVN Security is gevestigd in Den Helder. Wij zijn gedreven experts in het beveiligen van Objecten, Evenementen, Bouwplaatsen en winkels onze communicatieve vaardigheden is onze sterke punt. Daarnaast hebben wij beveiligers met veel ervaring rond lopen, waardoor wij door onze kennis en achtergrond veel meerwaarde kunnen bieden.

Beveiligingsbedrijf Petten

Beveiligingsbedrijf GVN Security heeft door middel van jaren lange ervaring op de werkvloer kennis opgedaan en samen gevoegd tot een goede services. Door deze aanpak weten wij precies welke beveiliging behoeftes nodig zijn voor de locatie. De Beveiliging groeit en het vak beveiliging word steeds meer een service verlenende functie, geen grote kaal geschoren Norse uitsmijters. Maar vriendelijke beveiligers die wat meer willen doen voor onze klanten en bezoekers waardoor er een goede sfeer ontstaat. Wij blijven niet stil zitten in de beveiliging maar wij groeien mee.

Beveiliging Petten
Beveiliging Petten

Onze Diensten in Petten

 

Object beveiliging:

Elk groot bedrijf heeft wel beveiliging rond lopen maar waarom? Beveiligers zijn flexibel en kunnen goed 1 lijn doorzetten. Naast beveiliging kunnen de beveiligers ook EHBO of BHV handelingen verrichten, receptie diensten draaien of het zorgen van klein administratief werk. Zijn er andere wensen bijna alles is bespreekbaar. We doen niet alleen Beveiliging Petten maar ook werkzaamheden in omliggende plaatsen.

 

Evenementen Beveiliging:

Bij elk evenement is de sfeer bepalend. De eerste indruk van een evenement is de beveiliging. Hoe worden de gasten/ bezoekers behandeld en zijn de bezoekers/ gasten nog blij nadat ze langs de beveiliging zijn geweest? GVN Security begroet de gasten met een lach. Maar grijpen in bij calamiteiten.

 

Winkel surveillance:

Winkelend publiek heeft een hekel aan beveiligers. Vooral als ze je gaan volgen tijdens het shoppen. GVN Security haalt de echte boeven er makkelijk tussen uit. Waardoor het winkelend publiek er zo min mogelijk last van ondervinden. De beveiligers grijpen wel in tijdens overlast of winkeldiefstal.

 

Bouwplaats bewaking:

Liefst zo goedkoop mogelijk? Dan moet je toch voor camera bewaking kiezen. Maar als je geen risico wilt nemen kan je beter kiezen voor GVN Security. Waarom? Camera’s schrikken boeven niet af. Met camera bewaking hebben boeven minimaal 7 min vrij spel en is de schade niet te overzien. Met schade aan voertuigen/ materiaal ontstaat er nog meer vertraging. Elke dag vertraging ontstaat extra kosten oftewel goedkoop word duurkoop.

 

Overige Beveiliging diensten:

Heeft u voor een andere doel beveiliging nodig? GVN Security is  groot inzetbaar. Wij kunnen bijna alles en als wij het niet zelf kunnen opvangen werken wij met de beste externe partijen. Natuurlijk met onze aantrekkelijke tarief. Voor vragen kunt u ons ook altijd bellen op 0223-861081 en ziet u ons team verschijnen in Petten

Beveiliging Petten
Beveiliging Petten
ObjectBeveiliging, beveiliger, portier, receptie, object bewaking, evenement gvn security
Object Beveiliging Petten
Evenementen Beveiliging Petten
Winkel Surveillance
bouwplaatsbewaking, bouw bewaking, bouwplaats, beveiliging, beveiliger, beveiligingsbedrijf, gvn security
Bouwplaats Bewaking

Wenst u een vrijblijvende offerte te ontvangen?

Tot snel in Petten.