Beveiliging Oudesluis

Beveiliging Oudesluis, het service-gerichte beveiligingsbedrijf van Oudesluis. Dat graag uw wensen vervult m.b.t. mobiele surveillance, objectbewaking en evenementenbeveiliging. Waarbij de service en kwaliteit voorop staan. Met ruim 14 jaar ervaring uw partner in het beveiligingsvak.

Waarom GVN Security?

Ervaren opgeleide beveiligers
Mobiel surveillant snel ter plaatse
Gespecialiseerd in alarmopvolging
Rapportage direct in de mail
Wij geven preventieve beveiliging advies
Goede samenwerking met installatie bedrijven

Surveillance Diensten

Beveiliging GVN Security Alarmopvolging

Alarmopvolging

Gaat het alarm van uw (bedrijfs-) pand af in Oudesluis? Gaat u zelf naar de melding of geeft u de verantwoordelijkheid liever aan een professional? Door snel te handelen zal de schade beperkt blijven. Zijn er geen braaksporen of verdachte personen aanwezig, dan gaat de surveillant op zoek naar de oorzaak van de alarmmelding. Geen risico, geen slapeloze nacht en zorgeloos op vakantie kunnen.

Brand- en sluitronde

Voor een groot bedrijfspand of een verzamelgebouw is een brand- en sluitronde een must. Wie is als laatste aanwezig in uw bedrijfspand? Wie controleert of het pand goed is afgesloten? De beveiliger houdt het op safe en zorgt voor een goed afgesloten pand.
Beveiliging Oudesluis controle rondes

Controle ronde

Heeft u last van diefstallen, vernielingen of onbevoegden op uw terrein? Door preventieve controle rondes uit te voeren zal de kans op diefstal/vernielingen aanzienlijk kleiner worden. Risico’s sluiten wij graag uit, daarom zullen wij altijd ramen, deuren of hekken sluiten voor u.
Beveiliging Oudesluis openingsronde

Openingsronde​

Voor het openen van uw pand kunt u kiezen voor een surveillant. Geen gedoe meer met het alarmsysteem of wachtende personeelsleden die niet in het bezit zijn van een sleutel. Ook kan het personeel direct in een veilige omgeving hun werk uitvoeren.

Vakantiebeveiliging​

Gaat u op vakantie, wie zorgt er dan voor uw woning? De vakantiebeveiliger in Oudesluis zal extra rondes om uw woning rijden/ lopen. Ook kunnen wij uw gordijnen sluiten, kranten op tafel leggen of uw planten water geven. Ook kan er gezorgd worden voor een tijdelijk alarmsysteem, zodat uw woning 24 uur beveiligd zal worden.

Sluitbegeleiding

Uw personeel helpen rustig en op een veilige manier hun benzinepomp, kledingwinkel e.d. af te sluiten. Omdat onze surveillance auto aanwezig is, heeft dit al een preventieve invloed op overvallers. Wij houden graag voor u alles in de gaten wat er precies allemaal buiten gebeurt. Zo zullen verdachte situaties van tevoren worden gezien en kan er direct gehandeld worden, indien nodig.
Dit gebeurt door een goede samenwerking tussen verschillende installatiebedrijven. Wij willen u altijd de beste service en kwaliteit aanbieden. Heeft u vragen of wilt u een offerte opvragen, dan kunnen wij u altijd koppelen met de juiste installateur.

Beveiligingsdiensten in Oudesluis

Beveiliging GVN Security Bedrijfsbeveiliging

Bedrijfsbeveiliging

Met ervaring van 1 van de grootste retailers van de wereld, hebben wij veel geleerd op het gebied van bedrijfsbeveiliging. Niet gefocust zijn op diefstal maar gefocust om ongelukken te voorkomen. Bent u ook op zoek naar een veilige werkomgeving? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Bouwplaatsbeveiliging

Waarom is bouwplaatsbeveiliging zo belangrijk? Diefstal en vernielingen zijn niet alleen vervelend maar zorgen ook voor vertraging en financiële schade. Zorg altijd voor een camera of een beveiliger op locatie. Binnen 24 uur is uw bouwplaats goed beveiligd (dit geldt ook voor moeilijk toegankelijke gebieden zonder stroomvoorziening).
Beveiliging GVN Security evenementen beveiliging

Evenementenbeveiliging​

Organiseert u een feest, beurs of een sportevenement? Dan is de veiligheid van evenementenbezoekers en het betrokken personeel een absolute voorwaarde voor een geslaagd evenement. Service gastheren die bij calamiteiten kordaat kunnen handelen.
Beveiliging GVN Security filmset bewaking

Filmsetbewaking

Op een filmset-terrein kunnen nieuwsgierige bezoekers komen kijken. Wanneer er dure apparatuur of dure handgemaakte decorstukken aanwezig zijn, kan daar helaas schade aangebracht worden door onbevoegde mensen. In het verleden hebben wij op een aantal filmsets bewaking mogen uitvoeren. Wilt u hierover graag meer informatie ontvangen, dan mag u altijd contact opnemen.
Beveiliging GVN Security receptie diensten

Receptie diensten​

Zit u nog te twijfelen tussen receptionist of een beveiliger? De beveiliger kan naast afspraken inplannen ook:
• telefoon opnemen;
• doorschakelen en ook nog eens vluchtroutes vrijhouden;
• BHV handelingen verrichten en bedrijfspand openen en sluiten.

Nachtbewaking

Organiseert u een evenement of heeft u waardevolle materialen die beveiligd dienen te worden? De nachtbewaker zorgt dat uw evenement en materialen goed worden beveiligd. Dan kunt u in de ochtend rustig de werkzaamheden oppakken zonder schade of diefstal. Van groot tot klein terrein, van hondengeleider tot camerabewaking

Uitvaart beveiliging

In deze tijd bestaan steeds meer respectloze inbrekers, die rouwadvertenties doorspitten op zoek naar een geschikte woning voor een inbraak. Niet rekenend houdend met uw verdriet in deze moeilijke periode.
Beveiliging GVN Security Vakantiepark beveiliging

Vakantieparkbeveiliging​

Vanaf het ontstaan van GVN Security waren wij al direct actief in de recreatiebeveiliging. Dagelijks voeren wij taken uit zoals: campergeld ophalen, controlerondes, hekwerk openen en sluiten, controleren op geluidsoverlast en het verwijderen van onbevoegde personen.
Beveiliging GVN Security Windmolen

Windturbinebewaking

Voor de beveiliging van windturbine/windmolen heeft GVN Security al een aantal projecten mogen uitvoeren, waar altijd natuurlijk op belangrijke aspecten gelet moet worden.

Meer weten over beveiligingsdiensten in Oudesluis?

Neem contact met ons op via dit
formulier of bel 0223 861081

    Neem contact met ons op via dit
    formulier of bel 0223 861081