Beveiliging Groote Keeten

Van preventie tot surveillance en opvolging: GVN Security is hét jong en gemotiveerd allround beveiligingsbedrijf voor Groote Keeten, Schagen en omgeving. 

Onze doelstelling is het voorkomen van inbraken en alarmmeldingen met hulp van professionele medewerkers die adviseren, signaleren, opvolgen en rapporteren.

Waarom GVN Security?

Gespecialiseerd in alarmopvolging
Mobiele surveillance snel ter plaatse
Ervaren opgeleide beveiligers
Rechtstreeks meekijken met de camerabeelden
Rapportage direct in de mail

Surveillance diensten Groote Keeten

Beveiliging Groote Keeten alarm-opvolging
De mobiele surveillanten gaan direct rijden nadat de beveiliger wordt gebeld door de meldkamer.
Als de beveiliger ter plaatse is maakt hij eerst een buitenronde. Er wordt dan gecontroleerd op inbraaksporen. Zijn er geen inbraaksporen dan zal de beveiliger naar binnen gaan om de oorzaak van de melding te onderzoeken en op te lossen. Daarnaast bieden wij extra service.
Beveiliging Groote Keeten Brand-en-sluitronde
Wie sluit het bedrijfspand af? Wordt er een ronde gemaakt door uw bedrijfspand lettend op brandgevaarlijke situaties of ramen, deuren of hekken die afgesloten zijn? Onze beveiligers nemen deze verantwoordelijkheid graag van u over en weten waar ze op moeten letten.
Beveiliging Groote Keeten Controle-rondes
Door regelmatig controle rondes te laten rijden, maken wij het heel moeilijk voor dieven of vandalisten. Niet alleen door het preventief aanwezig te zijn verkleinen wij de kansen op schade, GVN Security zorgt ook dat preventief de ramen, deuren of hekken gesloten zijn. Hierdoor zal een dief of vandalist eerder voor een ander bedrijf kiezen.
Beveiliging Groote Keeten openingsronde
Voor het openen van uw pand kunt u kiezen voor een surveillant. Geen gedoe meer met het alarmsysteem en wachtende personeelsleden die niet in bezit zijn van een sleutel. Ook kan het personeel direct in een veilige omgeving hun werk uitvoeren.
Beveiliging Groote Keeten Sluitbegeleiding
Uw personeel rustig en op een veilige manier hun benzinepomp/kledingwinkel helpen af te sluiten. Omdat onze surveillance auto aanwezig is, heeft dit al een preventieve invloed op overvallers. Wij houden graag voor u alles in de gaten wat er precies allemaal buiten gebeurt. Zo kunnen wij verdachte situaties van tevoren uitzoeken en direct handelen.
Voor een vertrouwd gevoel van veiligheid besteedt u uw alarmopvolging professioneel uit aan GVN Security. Alleen dan bent u 24 uur per dag verzekerd van snelle alarmopvolging in Groote Keeten.

Beveiliging diensten Groote Keeten

Beveiliging Groote Keeten Bouwplaats-bewaking
Waarom is bouwplaats bewaking zo belangrijk? Diefstal en vernielingen is niet alleen vervelend maar zorgt ook voor vertraging en financiële schade. Alleen een camera schrikt de crimineel of vandalist niet af. Zorg altijd dat een persoon of een beveiliger op locatie aanwezig is of maak regelmatig een controle ronde.
Beveiliging Groote Keeten evenementen-bewaking
GVN Security blijft zoveel mogelijk op de achtergrond bij calamiteiten wordt er direct ingegrepen. Onze gediplomeerde en gecertificeerd beveiligers zijn klantgericht ingesteld en service staat bij ons op de eerste plaats.
Beveiliging Groote Keeten Filmset-bewaking
Met onze ervaring van Hollywood filmset bewaking tot Nederlandstalige filmset bewaking, weten wij precies hoe belangrijk de bewaking is. Je wilt natuurlijk niet dat er schade ontstaat aan de handgemaakte decorstukken/filmset of de kostbare apparatuur. Bij onze beveiligers is uw eigendom in goede handen.

Beveiliging Groote Keeten Object-bewaking
Onze gastheren/vrouwen zorgen goed voor uw bezoekers. De eerste indruk is meestal beslissend en dat weten wij maar al te goed. Daarom worden wij ook regelmatig door beveiligingsbedrijven met tevredenheid ingehuurd. Denk aan bedrijfsbeveiliging, winkelcentrums, overheid gebouwen en havenbeveiliging.
Beveiliging Groote Keeten Vakantiepark
Vanaf het ontstaan van GVN Security waren wij direct actief in de recreatie beveiliging. Dagelijks voeren wij taken uit zoals; camper geld ophalen, controlerondes door het vakantie park lopen, hekwerk sluiten in de avond of s’ nachts, controleren op geluidsoverlast en onbevoegde personen op het park op een vriendelijk manier vragen om het park te verlaten.
Beveiliging Groote Keeten Windmolen
Wij mochten bij 4 windmolen projecten de beveiliging uitvoeren. De periode van de beveiliging waren van 3 tot wel 12 maanden. Doordat wij dagelijks aanwezig waren weten wij precies hoe de projecten in gang gaan en kunnen wij makkelijker handelen waar nodig is. Niet alleen de nachtbewaking maar ook overdag kunnen wij veel betekenen voor u. Denk aan de veiligheid van het personeel.
Flyer 2020

Neem vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag.

Wilt u meer informatie over onze beveiliging diensten?
Dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen op 0223 861 081.

Afspraak maken

Naam bedrijf:
Contactpersoon:
E-mailadres:
Telefoonnummer: