Beveiligingsbedrijf Hippolytushoef

Beveiligingsbedrijf Hippolytushoef. Bent u op zoek naar beveiligingsbedrijf in Hippolytushoef? Wij zijn gedreven experts in het beveiligen van Objecten, Evenementen, Bouwplaatsen en Winkels. Door onze communicatieve vaardigheden krijgen wij veel voor elkaar.

Beveiligingsbedrijf GVN Security heeft door middel van jaren lange ervaring op de werkvloer kennis opgedaan en samen gevoegd tot een goede services. Door deze aanpak weten wij precies welke beveiliging behoeftes nodig zijn op deze locatie. De Beveiliging groeit en het vak beveiliging word steeds meer een service verlenende functie, geen grote kaal geschoren Norse uitsmijters. Maar vriendelijke beveiligers. De beveiligers doen net iets meer voor onze klanten en bezoekers waardoor er een goede sfeer ontstaat. Wij blijven niet stil zitten in de beveiliging maar wij groeien mee.

Beveiligingsbedrijf Hippolytushoef
Beveiligingsbedrijf Hippolytushoef

Onze Diensten in Hippolytushoef

GVN Security is een All Round beveiligingsbedrijf Hippolytushoef. Wij houden van werken en van nieuwe projecten. Daardoor kunnen wij ons volledig inzetten op uw opdracht. Al de beveiligingswerkzaamheden hebben wij in 4 categorieën opgesplitst: Denk aan Object bewaking, Evenementen Beveiliging, Bouwplaatsbewaking of Winkelsurveillance.

Elk groot bedrijf heeft wel beveiliging rondlopen. De object beveiligers hebben passie voor hun vak. Wij gaan niet op een stoeltje zitten wachten totdat het tijd is. Wij gaan actief te werk. Zijn de nooddeuren vrij, Kunnen we koffie aanbieden aan de bezoekers, Zijn er defecten aan het object? Moet er extra rondes gelopen worden. Ook kunnen wij Receptie diensten draaien. Bijvoorbeeld de telefoon aannemen, afspraken inplannen, bezoekers ontvangen/ meelopen naar de afspraak. Onze beveiligers zijn in bezit van hun BHV diploma en kunnen handelen tijdens calamiteiten.

Object Beveiliger nodig in Hippolytushoef?
Bereken het online

Beveiligingsbedrijf Hippolytushoef: Object beveiliging
Beveiligingsbedrijf Hippolytushoef: Object beveiliging
Beveiligingsbedrijf Hippolytushoef: Evenementen beveiliging
Beveiligingsbedrijf Hippolytushoef: Evenementen beveiliging

Beveiligingsbedrijf Hippolytushoef GVN Security is van mening dat de sfeer van een Evenement in handen ligt van de beveiliging.  Waarom? bij binnenkomst van een Evenement ziet de bezoekers als eerste de beveiliging. Hangt er een gespannen sfeer dan neemt de bezoekers het over. Bezoekers zijn net mensen. De bezoekers willen een welkom gevoel en behandeld worden met een lach. Heeft u ook aan de EHBO gedacht? Wij leveren een totaal pakket. Bent u nieuwsgierig geworden bereken direct uw offerte online.

Beveiligingsbedrijf Hippolytushoef GVN Security houd van goede service. Met welke dienst  kan je veel service bieden? Tijdens de winkelsurveillance in Hippolytushoef. Wij houden van klanten groeten, deuren openhouden, hulp aan klanten bieden en de beveiliging, dat doen wij er maar bij. Huh? Het grootste gedeelte om diefstal tegen te gaan is preventief aanwezig zijn.  Er is niets is vervelender dan beveiligers die jagen. De beveiligers die de hele tijd achter je aan loopt in de winkel. Door deze nare ervaring gezien worden als een dief, weet je zeker dat je nooit meer terug wilt komen in deze winkel. Onze hoofdtaak is klanten behandelen als klanten maar als we iets strafbaars zien grijpen wij direct in.

Beveiligingsbedrijf Hippolytushoef: Winkel surveillance
Beveiligingsbedrijf Hippolytushoef: Winkel surveillance
Beveiligingsbedrijf Hippolytushoef: Bouwplaats bewaking
Beveiligingsbedrijf Hippolytushoef: Bouwplaats bewaking

GVN Security voert ook Bouwplaats bewaking uit in Hippolytushoef. Bijna elk bouwproject word tegenwoordig met camera’s bewaakt. Het systeem werkt perfect. Totdat er diefstal of vandalisme gepleegd word. De meldkamer krijgt de beelden te zien en stuurt deze door naar de politie of beveiligingsbedrijf. Zo’n handeling duurt ongeveer 2 minuten. Voordat de politie ter plaatse is duurt dit tussen de 5 en 15 minuten en de mobiel surveillant tussen de 5 en 30 min. De dief/ vandalist heeft minimaal 7 tot 32 minuten de tijd om schade te veroorzaken. Schade aan materiaal betekend in de meeste gevallen vertragingen. Wilt u met een gerust hart slapen laat een beveiliger de bouwplaats bewaken. Bereken het online!

Meer vragen over Beveiligingsbedrijf Hippolytushoef GVN Security?

Neem Contact met ons op via contactformulier of:

Doctorandus F. Bijlweg 5
1784 MC Den Helder

0223-861081
Info@gvnsecurity.nl

Beveiliging Den Helder Beveiligingsbedrijf GVN Security