Beveiliging Benningbroek

Beveiliging Benningbroek van preventie tot surveillance en opvolging: GVN Security is hét jong en gemotiveerd allround beveiligingsbedrijf voor Benningbroek en omgeving.

Onze doelstelling is het voorkomen van inbraken en alarmmeldingen.
Met professionele medewerkers die adviseren, signaleren, opvolgen en rapporteren.

Benningbroek en omgeving

De mobiele surveillanten gaat direct rijden nadat de beveiliger wordt gebeld door de meldkamer.
Als de beveiliger ter plaatse is maakt hij eerst een buitenronde, er wordt gecontroleerd op inbraaksporen. Zijn er geen inbraaksporen dan zal de beveiliger naar binnen gaan, er wordt gezocht naar de oorzaak van de melding en dit zal de beveiliger oplossen. Daarnaast bieden wij extra service.

Benningbroek en omgeving

Wie sluit het bedrijfspand af? Wordt er een ronde gemaakt door uw bedrijfspand lettend op brandgevaarlijke situaties of ramen, deuren of hekken die afgesloten zijn Onze beveiligers nemen deze verantwoordelijkheid graag van u over en weten waar ze op moeten letten.

Benningbroek en omgeving

Is uw bedrijf gevestigd op een industrieterrein in Benningbroek?, dan kunt u kiezen voor collectieve beveiliging. De diensten bestaan uit: 2 maal dagelijks een controle ronde rondom uw pand en inbraak gevaarlijke situaties wordt meteen voor u opgelost. Bij constatering van open raam, deur of hek sluiten wij deze kosteloos, hiervan ontvangt u een rapportage via de mail.

Dit is inclusief gratis alarmopvolging abonnement.

Benningbroek en omgeving

Door regelmatig controle rondes te laten rijden, maken wij het heel moeilijk voor dieven of vandalisten. Niet alleen door het preventief aanwezig te zijn verkleinen wij de kansen op schade, GVN Security zorgt ook dat preventief de ramen, deuren of hekken gesloten zijn. Hierdoor zal een dief of vandalist eerder voor een ander bedrijf kiezen.

Benningbroek en omgeving

Voor het openen van uw pand kunt u kiezen voor een surveillant. Geen gedoe meer met het alarmsysteem en wachtende personeelsleden die niet in bezit zijn van een sleutel. Ook kan het personeel direct in een veilige omgeving hun werk uitvoeren.

Benningbroek en omgeving

Uw personeel rustig en op een veilige manier hun benzinepomp/kledingwinkel helpen af te sluiten. Omdat onze surveillance auto aanwezig is, heeft dit al een preventieve invloed op overvallers. Wij houden graag voor u alles in de gaten wat er precies allemaal buiten gebeurt. Zo kunnen wij bij verdachte situaties van tevoren uitzoeken en direct handelen.

Voor een vertrouwd gevoel van veiligheid besteed u uw alarmopvolging professioneel uit aan GVN Security.
Alleen dan bent u 24 uur per dag verzekerd van snelle alarmopvolging ook in Benningbroek.

Beveiliging Benningbroek diensten

Beveiliging Benningbroek Bouwplaats bewaking

Bouwplaats bewaking

Benningbroek en omgeving

Waarom is bouwplaats bewaking zo belangrijk? Diefstal en vernielingen is niet alleen vervelend maar zorgt ook voor vertraging en financiële schade. Alleen een camera schrikt de crimineel of vandalist niet af. Zorg altijd dat een persoon of een beveiliger op locatie aanwezig is of maak regelmatig een controle ronde.

Evenementen beveiliging

Benningbroek en omgeving

GVN Security blijft zoveel als mogelijk op de achtergrond. Door onze aanpak zorgen wij dat de feestgangers weer een feestje kunnen bouwen en bij calamiteiten kunnen wordt er direct ingegrepen. Onze gediplomeerde en gecertificeerd beveiligers zijn klantgericht ingesteld en service staat bij ons op de eerste plaats.
Filmset bewaking

Filmset bewaking

Benningbroek en omgeving

Met onze ervaring van Hollywood filmset bewaking tot Nederlandstalige filmset bewaking. Weten wij precies hoe belangrijk de bewaking is. Je wilt natuurlijk niet dat er schade ontstaat aan de handgemaakte decorstukken/ filmset of de kostbare apparatuur. Bij onze beveiligers is uw eigendom in goede handen.

Object bewaking​

Benningbroek en omgeving

Onze gastheren/ dames zorgen goed voor uw bezoekers. De eerste indruk is meestal beslissend en dat weten wij maar al te goed. Daarom worden wij ook regelmatig door beveiligingsbedrijven met tevredenheid ingehuurd. Denk aan bedrijfsbeveiliging, winkelcentrums, overheid gebouwen en Havenbeveiliging.

Recreatie beveiliging​

Benningbroek en omgeving

Vanaf het ontstaan van GVN Security waren wij direct actief in de recreatie beveiliging. Dagelijks voeren wij taken uit denk aan; camper geld ophalen, Controleronde door het vakantie park, Hekwerk sluiten in de avond of s ’nachts, controle op geluidsoverlast, onbevoegde personen op het park op een vriendelijk manier vragen om de park te verlaten.

Windmolen bewaking

Benningbroek en omgeving

Wij mochten bij 4 windmolen projecten de beveiliging uitvoeren. De periode van de beveiliging waren van 3 tot wel 12 maanden. Doordat wij dagelijks aanwezig waren weten wij precies hoe de projecten in gang gaan en kunnen wij makkelijker handelen waar nodig is. Niet alleen de nachtbewaking maar overdags kunnen wij ook veel betekenen voor u. Denk aan de veiligheid van de personeel.

Over ons​

GVN Security is opgericht door Nick Ouwens en biedt diverse diensten zoals het bewaken van frisparty’s tot Hollywood set bewaking.

Wij hebben met plezier al veel beveiligingswerkzaamheden mogen uitvoeren.

Mijn nieuwe Volvo ingeruild voor een Caddy en bakken vol ervaring.
Zijn wij van start gegaan als mobiele surveillance in Den Helder en omstreken.

Lees verder…..
Beveiliging Benningbroek Over ons
Drs. F. Bijlweg 5
1784 MC Den Helder

T: + 31(0) 223 861 081
E: info@gvnsecurity.nl

Mail contact

info @ gvnsecurity.nl

Offerte

Wilt u graag weten wat wij precies voor u kunnen betekenen op het gebied van beveiliging Benningbroek? Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen te bespreken.

Vergunning

K.v.k. 64755215
Ministerie van Justitie ND 4712