Bedrijfsbeveiliging

Bedrijfsbeveiliging verlaagt het aantal ongevallen binnen uw bedrijf. Dit komt omdat de hoofdtaak van de bedrijfsbeveiliger de veiligheid van het personeel is, daarnaast zal de bedrijfsbeveiliger altijd onbevoegde personen uit uw bedrijfspand weren.

Ongevallen verminderen

Door snel en slordig te werk te gaan, wordt de kans op ongelukken helaas verhoogd. De bedrijfsbeveiliger maakt bijvoorbeeld een ronde door een distributiecentrum, kijkend naar schade aan de stellingen, roekeloos rijgedrag met een heftruck, pallets die rondslingeren en het naleven van de huisregels. Dit wordt door de bedrijfsbeveiliger gehandhaafd. De bedrijfsbeveiliger kan ook opgeroepen worden bij gevaarlijke situaties, denk hierbij aan: Een pallet zit scheef in de stelling, de sprinkler-installatie is geraakt of een pallet met vloeibare vloeistof is gevallen. De beveiliger zal het pad afzetten en actie ondernemen.

Waarom GVN Security?

Ervaren opgeleide beveiligers
Ongevallen verminderen
BHV'er aanwezig
Rapportage dagelijks in de mail
Wij geven preventieve beveiliging advies
Een goed afgesloten bedrijfspand
Bedrijfsbeveiliging

EHBO

De beveiliger maakt dagelijks een controle-ronde langs de EHBO koffers en de pleisterdispensers. Hierdoor zal er bij ongelukken direct gehandeld worden met een complete koffer. Ook controleert de beveiliger de blusmiddelen wanneer deze onderhouden dienen te worden. Bij een ongeluk zal de beveiliging het proces leiden. Werknemer verzorgen, ambulance ingang openen, plaats van ongeval afzetten.

Openingsronde

Tijdens de openingsronde zal eerst de bedrijfsbeveiliger een buitenronde maken om uw pand heen, hierbij controleert de beveiliger op braakschade. Daarna zal de beveiliger het alarmsysteem uitschakelen, deuren openen en de verlichting inschakelen.

Brand- en sluitronde

Aan het eind van de dag zal de beveiliger een brand- en sluitronde lopen. De beveiliger controleert alle ruimtes op brandgevaarlijke situaties maar ook of ramen en buitendeuren gesloten zijn. Na de brand- en sluitronde wordt alle verlichting uitgezet, wat goed voor het milieu is, en hij/zij schakelt het alarm in en sluit netjes uw bedrijfspand af.

Meer weten over Bedrijfsbeveiliging

Neem contact met ons op via dit
formulier of bel 0223 861081

    Neem contact met ons op via dit
    formulier of bel 0223 861081