alarm
systeem

alarmsysteem

De continuïteit van uw bedrijf is sterk afhankelijk van essentiële middelen zoals goederen, machines en computers. Thuis zijn er tevens objecten die niet alleen materieel, maar ook emotioneel van grote waarde zijn. Dit onderstreept het belang van een gedegen beveiliging van zowel uw bedrijfslocatie als uw woning door middel van een effectief alarmsysteem. Onze dienstverlening omvat de installatie en het onderhoud van dergelijke systemen, waardoor de aanwezigheid van inbrekers of brand vroegtijdig gesignaleerd wordt, zodat er zonder uitstel kan worden gehandeld.

✓ Gepersonaliseerde beveiligingsoplossingen
✓ Optioneel periodiek onderhoud
✓ Aanvullende diensten ter vermindering van risico’s

Alarmsystemen die aansluiten op uw specifieke behoeften

Beveiliging vereist een persoonlijke benadering, aangezien de beveiligingsbehoeften van een juwelier aanzienlijk verschillen van die van een restaurant. Onze gespecialiseerde technische beveiligingsexperts bepalen de beveiligingscategorie waarin uw onderneming of woning valt, gebruikmakend van de Verbeterde Risicoklasseindeling (VRKI). Op basis hiervan adviseren zij u over het meest geschikte alarmsysteem. Indien gewenst, kunnen we het systeem voorzien van een VEB-certificaat, waarmee u bij een verzekeringsclaim kunt aantonen dat uw beveiliging volgens de normen is ingericht.

Onderhoud & Overname

Alarmsystemen hebben een lange levensduur, soms tot wel 20 jaar, waardoor regelmatig onderhoud van groot belang is en in bepaalde gevallen zelfs verplicht. Om deze reden voeren wij periodieke controles uit om te verzekeren dat uw beveiligingsplan nog steeds adequaat is, uw systeem up-to-date blijft, en alarmmeldingen correct worden doorgegeven. Bovendien beschikken onze monteurs over de expertise om vrijwel alle alarmsystemen van andere leveranciers over te nemen, met een herafstemming van zowel de meldkamer als de bewakingsdiensten op uw specifieke wensen en omstandigheden.

Extra diensten voor het alarmsysteem?

Voor bedrijven:

Camera beveiliging Meldkamer

Meldkamer

Optioneel

Alarmmeldingen worden rechtstreeks verzonden naar onze centrale meldkamer, waar deskundige centralisten te allen tijde paraat staan om te reageren op elke onregelmatigheid. De situatie wordt nauwkeurig beoordeeld en indien vereist, ondernemen we onmiddellijk actie. Deze proactieve benadering stelt ons in staat om potentiële schade aanzienlijk te beperken. U kunt er dus op vertrouwen dat uw beveiliging bij onze meldkamer in betrouwbare handen is.

Vanaf € 17,95 per maand

Exclusief BTW en Exclusief reiskosten
Beveiliging-GVN-Security

Alarmopvolging

Optioneel

In bepaalde situaties is het essentieel om ter plekke te zijn voor een accurate inschatting of om passende maatregelen te treffen, vooral gedurende de nacht wanneer u wellicht niet beschikbaar bent of onzeker bent over de te nemen stappen. Voor dergelijke omstandigheden bieden onze gekwalificeerde beveiligers een snelle en nauwkeurige afhandeling van uw meldingen. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week actief, met onze diensten die zich uitstrekken tot Broek op Langedijk en omliggende gebieden.

Vanaf € 16,50 per maand

Exclusief BTW en Exclusief reiskosten

Vacature beveiligingsmonteur

Onderhoud

Optioneel

Periodiek onderhoud is niet alleen cruciaal, maar vaak ook een vereiste. Om deze reden voeren wij met regelmaat controles uit om te verzekeren dat uw beveiligingsplan nog steeds voldoet, uw systeem actueel is en de alarmmeldingen correct worden doorgezonden. Bovendien staan we klaar om eventuele storingen direct op locatie op te lossen. Dankzij deze dienstverlening bent u verzekerd van een optimale beveiliging van uw woning, zonder dat u zich daar zelf zorgen over hoeft te maken.

Op aanvraag

Verschilt per alarmsysteem/ componenten.

Extra services

Door gebruik te maken van onze aanvullende diensten en alarmopvolging, reduceert u aanzienlijk de kans op inbraak. Overweeg bijvoorbeeld de integratie van een mistgenerator met uw alarmsysteem, die binnen 10 seconden een ruimte volledig met rook kan vullen, waardoor inbrekers het zicht verliezen. Of kies voor de installatie van geavanceerde camera’s die, bij detectie van beweging op uw terrein, onmiddellijk een signaal naar de meldkamer sturen. In zo’n geval zal een van onze beveiligers onverwijld de beelden evalueren.

Bandit Mistgenerator-kleuren
Alarmsysteem mist generator
Mistgenerator vult binnen 10 seconden een complete ruimte met rook.
GVN Security

Wilt u de alarmopvolging, meldkamerservice en het onderhoud van uw alarmsysteem of camera's aan ons overdragen?

Meer weten?

Heeft u interesse in meer informatie over onze organisatie, onze aanpak of de opties die wij bieden op het gebied van controle rondes en beveiliging voor families? Wij nodigen u uit om geheel vrijblijvend contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om u van dienst te zijn!

× WhatsApp