alarmsysteem
woning

alarmsysteem woning

Een alarmsysteem biedt uw woning bescherming tegen schade of inbraak, zelfs gedurende de nacht of wanneer u afwezig bent. Wij assisteren u graag bij het selecteren en installeren van de ideale alarminstallatie voor uw huis, zodat u elke avond met een gerust hart naar bed kunt gaan en onbezorgd van uw vakantie kunt genieten.

✓ Compleet draadloze uitvoering
✓ Optioneel met meldkamerservice
✓ Vakkundige installatie en onderhoud
Alarmsysteem voor thuis

Wij zijn gespecialiseerd in het installeren van alarmsystemen die perfect aansluiten op uw behoeften. Onze technische expert bepaalt op basis van de Verbeterde Risicoklasseindeling (VRKI) de beveiligingscategorie van uw woning en selecteert vervolgens het meest geschikte alarmsysteem. Indien gewenst, kunnen we het systeem voorzien van een VEB-certificaat, wat u mogelijk recht geeft op korting op uw woonverzekeringspremies.

Wat zijn de kosten van een alarmsysteem voor uw huis?
Hoe duur alarmsysteem woning GVN Security

Alarmsysteem basis

€ 946,-

Inclusief BTW en Exclusief reiskosten

Alarmsysteem Basis uitgebreid

€ 1049,-

Inclusief BTW en Exclusief reiskosten
Basis uitgebreid

Alarmsysteem Basis Zeker

€ 1199,-

Inclusief BTW en Exclusief reiskosten
Hoe duur alarmsysteem woning pro basis GVN Security

Alarmsysteem pro basis

€ 1024,-

Inclusief BTW en Exclusief reiskosten

Alarmsysteem pro uitgebreid

€ 1379,-

Inclusief BTW en Exclusief reiskosten

Alarmsysteem pro Zeker

€ 1839,-

Inclusief BTW en Exclusief reiskosten

Extra diensten voor uw woning?

Camera beveiliging Meldkamer

Meldkamer

Optioneel

Meldingen van het alarmsysteem gaan direct door naar de meldkamer. Professionele centralisten zitten daar altijd klaar om te reageren op verdachte omstandigheden. We beoordelen de situatie en ondernemen meteen actie als dat nodig is. Op die manier beperken we het risico op schade tot een minimum. Met de meldkamer is uw beveiliging dus altijd in goede handen.

Vanaf € 18,50 per maand

Inclusief BTW en Exclusief reiskosten
Beveiliging-GVN-Security

Alarmopvolging

Optioneel

Soms is het nodig om ter plaatse te zijn om de situatie in te schatten of actie te ondernemen. Zeker ‘s nachts, als u zelf niet aanwezig bent of als u niet goed weet hoe u moet handelen. In die gevallen handelen onze professionele beveiligers uw meldingen ook snel en correct af. 7 dagen per week, 24 uur per dag werkzaam in Broek op Langedijk en omgeving.

Vanaf € 18,50 per maand

Inclusief BTW en Exclusief reiskosten
Vacature beveiligingsmonteur

Onderhoud

Optioneel

Periodiek onderhoud is belangrijk. Vaak zelfs verplicht. Daarom checken we graag regelmatig voor u of het beveiligingsplan nog klopt, of het systeem up to date is en of de meldingen nog goed doorkomen. Ook eventuele storingen kunnen we ter plekke verhelpen. Met deze service weet u zeker dat uw woning altijd goed beveiligd is. Zonder dat u er zelf nog omkijken naar heeft.

Op aanvraag

Verschilt per grote alarmsysteem/ componenten.
GVN Security

uw partner in veiligheid en gemoedrust.

Overweegt u een alarmsysteem voor uw woning?

Bent u geïnteresseerd in meer informatie over onze organisatie, onze benadering of de opties voor het plaatsen van een alarmsysteem in uw huis? Voel u vrij om contact met ons op te nemen. Wij staan klaar om u verder te assisteren.

× WhatsApp