Alarmsysteem woning Ursem

Met een alarmsysteem is uw woning beschermd tegen schade of diefstal. Ook ‘s nachts of als u niet thuis bent. Wij komen vrijblijvend bij u langs in Ursem en helpen u graag aan de juiste alarminstallatie voor uw woning. Zodat u iedere avond rustig kan gaan slapen en zorgeloos op vakantie kan gaan.

Alles onder één dak

We nemen desgewenst de gehele beveiliging voor u uit handen voor uw woning.

Alarmsysteem thuis Ursem

We installeren graag een passend alarmsysteem voor u. Onze technische specialist kijkt in welke beveiligingsklasse uw woning valt en voorziet u aan de hand van de Verbeterde Risicoklasseindeling (VRKI) van het juiste alarmsysteem. Eventueel met VEB certificaat waardoor u vaak korting kunt krijgen op de premies voor de woonverzekering!

Beveiligingscamera's voor woning

Desgewenst breiden we uw alarmsysteem uit met slimme beveiligingscamera’s. Hiermee houdt u toezicht op belangrijke plekken. Denk aan ingangen, de garage en de tuin. Dat ontmoedigt inbrekers en levert bewijsmateriaal bij eventuele verzekeringsclaims. Haast een must voor uw beveiliging dus!
Video afspelen over Beveiligingscamera mobiel
Camera beveiliging Meldkamer

Meldkamer

Optioneel

Meldingen van het alarmsysteem gaan direct door naar de meldkamer. Professionele centralisten zitten daar altijd klaar om te reageren op verdachte omstandigheden. We beoordelen de situatie en ondernemen meteen actie als dat nodig is. Op die manier beperken we het risico op schade tot een minimum. Met de meldkamer is uw beveiliging dus altijd in goede handen.
Beveiliging-GVN-Security

Alarmopvolging

Soms is het nodig om ter plaatse te zijn om de situatie in te schatten of actie te ondernemen. Zeker ‘s nachts, als u zelf niet aanwezig bent of als u niet goed weet hoe u moet handelen. In die gevallen handelen onze professionele beveiligers uw meldingen ook snel en correct af. 7 dagen per week, 24 uur per dag werkzaam in Ursem en omgeving.

Vacature beveiligingsmonteur

Onderhoud

Periodiek onderhoud is belangrijk. Vaak zelfs verplicht. Daarom checken we graag regelmatig voor u of het beveiligingsplan nog klopt, of het systeem up to date is en of de meldingen nog goed doorkomen. Ook eventuele storingen kunnen we ter plekke verhelpen. Met deze service weet u zeker dat uw woning altijd goed beveiligd is. Zonder dat u er zelf nog omkijken naar heeft.

Ook een Alarmsysteem voor uw woning in Ursem?

Wilt u meer weten over ons, onze werkwijze of over demogelijkheden voor het installeren van een Alarmsysteem in uw woning? Neem dan vrijblijvend even contact met ons op. We komen graag bij u langs in Ursem!