Alarmsysteem in Haarlem

Bent u even niet thuis of op kantoor en zeker weten dat u woning of onderneming goed beveiligd is? Met de Satel alarmsysteem kunt u met een gerust hart uw woning of pand verlaten.

Alarmsysteem in Groote Keeten

Bent u even niet thuis of op kantoor en zeker weten dat u woning of onderneming goed beveiligd is? Met de Satel alarmsysteem kunt u met een gerust hart uw woning of pand verlaten.

Beveilig uw woning en of bedrijf met een alarmsysteem

Er heeft de laatste jaren veel ontwikkelingen plaatsgevonden met betrekking tot de alarmsystemen. U heeft nu de mogelijkheid om diverse systemen te combineren, waaronder toegangscontrole, mistgenerator en knx-systeem. Ook is het alarmsysteem bedienbaar via de app en kan zowel draadloos als bedraad worden geplaatst.

Welk alarmsysteem is geschikt?

Tijdens de kennismakingsgesprek wordt samen met u besproken welk alarmsysteem, waar de detectie of de extra beveiliging het beste bij uw woning of bedrijf past. Heeft u al een alarmsysteem in bezit en bent u daar tevreden over, dan kunnen wij deze ook overnemen.

Waarom is een alarmsysteem verzekering eis

Het is niet voor niets dat verzekeringsmaatschappijen een alarmsysteem eisen. Denk aan directe geluidsignaal wat de inbrekers afschrikt, maar vooral wat achter de schermen gebeurd. Het alarmsysteem stuurt direct een melding naar de meldkamer, de meldkamer schat de situatie in en indien nodig kan de meldkamer politie of de beveiligingsbedrijf worden aangestuurd. Hierdoor wordt de pakkans van de inbreker verhoogd.
satel-integra-32-pakket-met-blauw-lcd-bediendeel-en-ip-module Alarmsysteem gvn security

Satel alarmsysteem

Geavanceerde alarmsystemen waarbij domotica en toegangscontrole toegepast kan worden. Van klein systeem tot uitgebreide installaties.

We komen graag bij u langs in Haarlem, zodat we een volledig vrijblijvend beveiligingsplan/ offerte kunnen opstellen.

Wist u dat Jaarlijks meer dan 100.000 inbraken worden gepleegd in heel Nederland?