Alarmsysteem De Rijp

Zonder goederen, machines of computers staat uw hele bedrijf stil. En ook thuis heeft u waarschijnlijk spullen van grote (emotionele) waarde. Helaas wordt er ook ingebroken in De Rijp. Het is daarom belangrijk om uw onderneming of woning goed te beveiligen met een alarmsysteem. Wij installeren en onderhouden dat systeem, zodat inbrekers of brand altijd snel opgemerkt worden en er direct actie ondernomen kan worden.

Alarmsysteem

Alarmsysteem dat bij u past

Beveiliging is maatwerk. Een juwelier moet beter beveiligd zijn dan een restaurant. Onze technische beveiligingsspecialist kijkt in welke beveiligingsklasse uw bedrijf valt en voorziet u aan de hand van de Verbeterde Risicoklasseindeling (VRKI) van het juiste alarmsysteem voor uw bedrijf of woning. Eventueel met VEB-certificaat, zodat u in het geval van diefstal bij de verzekering aan kunt tonen dat de beveiliging in orde is. Onze technische beveiligingsspecialist komt graag langs in De Rijp om u te adviseren over de beste oplossing.

Onderhoud & overname

Alarmsysteem gaan vaak wel 20 jaar mee. Onderhoud is dus best belangrijk. Soms zelfs verplicht. Daarom checken we regelmatig of het beveiligingsplan nog klopt, of het systeem up to date is en of de meldingen nog goed doorkomen. Ook kunnen onze monteurs bijna alle alarmsystemen van andere bedrijven overnemen, waarbij we zowel de meldkamer als bewakingsdienst opnieuw afstemmen op uw wensen en situatie.

Extra services

Met onze extra services en alarmopvolging minimaliseert u de kans op inbraak. Laat bijvoorbeeld een mistgenerator aansluiten op uw alarmsysteem. Die vult in 10 seconden een complete ruimte met rook waardoor inbrekers niks meer kunnen zien. Of laat slimme camera’s installeren die de meldkamer een seintje geven als er iemand op uw terrein loopt. Eén van onze beveiligers zal dan direct de beelden bekijken.
Bandit Mistgenerator-kleuren
Alarmsysteem mist generator
Mistgenerator vult binnen 10 seconden een complete ruimte met rook.

OVERNAME VAN ALARMOPVOLGING, MELDKAMER EN ONDERHOUD VAN UW ALARMSYSTEEM OF CAMERA’S?

Heeft u momenteel een contract voor onderhoud, meldkamer of alarmopvolging bij een andere beveiligingsorganisatie en wilt u graag overstappen? Dan kunt u direct overstappen naar GVN Security.

Meer weten?

Wilt u meer weten over het beste Alarmsysteem voor uw bedrijf? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor de beveiliging van uw pand? Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag direct een offerte aan. We komen graag bij u langs in De Rijp!