Alarmopvolging Winkel

Onze hoofdtaak is alarmopvolging in Winkel, omdat wij direct gaan rijden na een alarmmelding van de meldkamer, en zodoende kunnen wij snel op locatie aanwezig zijn. Zolang de melding niet bij de meldkamer is afgemeld komen wij! Worden er meerdere meldingen gedaan in verdachte tijden, dan schakelen wij direct de politie in om de schade te verlagen en de pakkans te verhogen.

Wat is alarmopvolging?

Het alarm van uw bedrijfspand gaat af, gaat u er zelf heen of laat u de alarmopvolging uitbesteden? Als u ervoor kiest om de alarmopvolging uit te besteden, dan nemen wij graag de veiligheid van uw pand over en gaan we direct rijden, als er een alarmmelding binnen- komt. Denk aan inbraak-/ brandmelding of technische storing.

Waarom GVN Security?

Ervaren opgeleide beveiligers
Mobiel surveillant snel ter plaatse
Gespecialiseerd in alarmopvolging
Rapportage direct in de mail
Wij geven preventieve beveiliging advies
24/7 aanwezig in de omgeving Winkel
Goede samenwerking met installatie bedrijven

Hoe werkt alarmopvolging?

Als het alarmsysteem afgaat, ontvangt in de meeste gevallen de PAC meldkamer een bericht met extra informatie. De mobiele surveillant krijgt de extra informatie door, zoals: om wat voor soort melding het gaat, waar in het gebouw gaat het alarm af, en hoeveel zones zijn er geactiveerd.

Door deze extra informatie kan de mobiele surveillant direct een inschatting maken en direct handelen. Gaat het magneetcontact van de nooddeur van de gymzaal af? Dan zal de surveillant direct naar de gymzaal gaan, in plaats van een ronde door het hele gebouw te maken. Ook bij brandalarm is snel handelen noodzakelijk.

Is de beveiliger bij het pand aanwezig, dan zal die een buitenronde uitvoeren. Kijkend naar verdachte voertuigen, verdachte personen, inbraakschade, open ramen of deuren. Zijn er geen braaksporen, dan kan de beveiliger veilig een binnenronde maken.

Tijdens de binnenronde zal de beveiliger direct naar de aangegeven melder gaan. Hierbij controleert de beveiliger wat de melding heeft veroorzaakt en probeert het probleem te verhelpen. Deze aanpak zal toekomstige alarmopvolgingen beperken.

Nadat de beveiliger de oorzaak van de alarmmelding heeft verholpen, zal die het pand goed afsluiten. Na het inschakelen van het alarmsysteem neemt de beveiliger contact op met de meldkamer. Ook zal hij/zij hierover een rapportage opstellen en naar de contactpersoon mailen met de waargenomen bijzonderheden.

Voordelen van alarmopvolging

Het alarm gaat af, en in de meeste gevallen op tijden wanneer u niet gestoord wilt worden. Soms zelfs meerdere meldingen in de avond, nacht of in het weekend. Door de alarmopvolging uit te besteden, zult u fit de werkdag beginnen of rustig kunnen sporten zonder alert te moeten zijn wanneer uw telefoon af zal gaan.


Door vakkundig de alarmopvolging uit te laten voeren, zullen ook onnodige meldingen verholpen worden. Ook ontvangt u een rapportage en tips om in de toekomst meldingen te voorkomen.


Stickers van een beveiligingsbedrijf werken preventief. De inbreker is ervan op de hoogte dat het bedrijfspand is voorzien van een alarmsysteem, aangesloten is bij een meldkamer en dat de surveillant direct gaat rijden als het alarm geactiveerd wordt.


Samen uw bedrijf veiliger maken?
Wij komen graag vrijblijvend langs voor een kennismakingsgesprek en kunnen alles vertellen op het gebied van alarmopvolging.


Liever monteur, meldkamer en alarmopvolging in 1?
Door een goed samenwerkingsverband met erkende installatiebedrijven en pac meldkamers in de omgeving van Winkel kunnen wij u een totaalpakket aanbieden.

Meer weten over Alarmopvolging in Winkel

Neem contact met ons op via dit
formulier of bel 0223 861081

Neem contact met ons op via dit
formulier of bel 0223 861081

Waarom Alarmopvolging in omgeving Winkel?

Ervaren opgeleide beveiligers
Mobiel surveillance snel ter plaatse
Gespecialiseerd in alarmopvolging
Rapportage direct in de mail
Wij geven preventieve beveiliging advies
24/7 aanwezig in de omgeving Winkel
Goede samenwerking met installatie bedrijven